Excursie de iarna pe varful Musala

Trekking, City Break, Climbing, Relaxing

Cand?

09-11 martie 2018

Unde?

Ascensiune de iarna pe varful Musala

Cat?

122,00€

Locuri disponibile

0

In martie, ne intoarcem pe unul dintre cele mai frumoase trasee de iarna din calendarul Oxigen – Ascensiune pe cel mai inalt varf din Balcani – Musala 2925 m. Aventura de 3 zile ne va umple de energie si de buna dispozitie. Anul trecut am urcat pe varf alaturi de o echipa extraordinara de aventurieri si ne dorim ca anul acesta sa ne intoarcem pentru aceeasi experienta. Excursia de 3 zile se anunta a fi una de neuitat.

Depaseste-ti limitele cu Oxigen la 2925 m altitudine! 
 

Vineri la ora 06:00 dimineata plecam din fata Hotelului Horoscop. Dupa o vizita de trei ore a capitalei Bulgariei, Sofia ne indreptam spre cazare. Seara ajungem in Samokov, ne cazam si pregatim echipamentul pentru ascensiunea din urmatoarea zi. La ora 21 ne intalnim pentru sedinta tehnica a ascensiunii din ziua urmatoare.


 

Mic dejun dis de dimineata si apoi ne indreptam spre Telecabina Yastrebets pentru a prinde loc printre primii :) In Borovets suntem inca in plin sezon de ski si putem avea nesansa sa asteptam la rand si 2h. Telecabina ne scuteste de o ascensiune de 4 h cu o diferenta de nivel de 1000m. 

Ajunsi la 2363 m alt. incepem ascensiunea propriu-zisa. aprox. 4 ore pana pe varf. Pe traseul pana pe varf vom trece pe langa cabanele Musala – 2389m alt si Everest – 2709m alt prin urmare daca vom simti oboseala pe traseu ne putem opri la oricare dintre ele pana cand restul grupului se intoarce de pe traseu. Dupa ascensiune coboram in Borovets si gustam bucatele traditionale bulgaresti la restaurantele din statiune. Seara ne intoarcem la hotel pentru  cantece de chitara si povesti.


 

Astazi este ziua in care ne intoarcem spre casa nu inainte de a ne petrece dupa amiaza in orasul medieval Veliko Tarnovo. Vom vizita Cetatea Tsarevets, vom strabate stradutele orasului si vom gusta din preparate foarte gustoase in restaurantele din centrul orasului. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 22:00

 

Echipament necesar:

- Bocanci

- Geaca de iarna

- Pantaloni de trekking

- Parazapezi

- Bete de trekking (optional)

- Manusi

- Frontala

Tariful include:
- Transportul cu autocar 3*
- Cazare doua nopti la hotel 3*
Hotel Ela in Borovets (***).mic dejun inclus
- Ghid acreditat pe toata durata pachetului turistic

- Activitatile incluse in program

Tariful nu include:
- Bilet telecabina
- Alte mese nespecificate in pachetul turistic
- Suveniruri si alte cheltuieli personale.
- Asigurare medicala si asigurare storno.

*Cei ce doresc un loc preferential in autocar il pot achizitiona prin achitarea unui supliment de 10 euro la inscriere.

Inscrierile se fac prin achitarea unui avans de 30% din costul expeditiei pana la data de 01 februarie 2018. Costul total al pachetului Ascensiune Musala trebuie achitat pana la data de 01 martie 2018.

 

Modalitate de plata, pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Musala iarna": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.


Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs sa nu fie validata. Va multumim!
Expeditia se realizeaza daca se inscrie un grup de minim 30 turisti.

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult

Excursia este destinata celor care au spirit aventurier, care pun mai mult pret pe experienta decat pe o noapte de cazare, care isi doresc sa se bucure de o experienta minunata pe Varful Musala.  Grup minim 30 persoane. 

In cazul in care circuitul nu se realizeaza din vina agentiei Oxigen Tour va inapoia banii persoanelor care au achitat pachetul.