Despre noi

In Oxigen vacantele sunt calatorii, si zilele sunt experiente. Facem totul personalizat pentru tine, ca tu sa te bucuri si sa ai ce povesti. Calatoreste in felul tau, fii tu insuti, iar acolo unde simtit sa te duci, deschide-ti aripile si zboara. Aminteste-ti ca visele pot deveni realitate si creaza-ti propriile amintiri si experiente care dau dependenta.

Povestea noastră

Oxigen Tour s-a născut din Asociația Oxigen. Sub brandul Oxigen, în ultimii 8 ani, am dus la capăt peste 500 de expediții interne, peste 47 expediții externe și avem 12000 de oameni duși la munte. Același motiv pentru care am înființat asociația ne-a împins să mergem mai departe: dorința de aventură și pofta de viață, împreună cu impulsul de a ne manifesta iubirea pentru natură prin promovarea și susținerea spiritului ecologic și a turismului responsabil. Pentru că iubim ce facem, și pentru că iubim felul în care putem aduce bucurie și altora, am decis să înființăm Oxigen Tour – născut din pasiunea noastră. Am adus cu noi valorile ce ne susțin, și acum mergem și mai departe în urmarea pasiunilor noastre, și ale voastre.

De ce Oxigen?

În primul rând, de ce ”Oxigen”? Pentru că ne umple plămânii și ne dă viață, și astfel avem șansa să ne urmăm pasiunile. Și pentru că la munte, care este dragostea noastră, îl găsim din plin și îl inspirăm pur, ceea ce face fiecare experiență mai valoroasă pentru minte, trup și suflet.

 În al doilea rând, pentru că ”Oxigen” înseamnă ”Experiențe”. Cu noi, călătoria este un schimb, nu un produs pe care îl cumperi. Te aventurezi în natură și oferi la fel de mult pe cât iei – dacă te întorci acasă cu o experiență valoroasă, știi că ai lăsat în urmă o natură bogată, pe care ai tratat-o cu respect. Ai îmbogățit locurile vizitate și cu bucurie, deoarece noi, împreună cu voi, creăm în ieșirile noastre o experiență plină de provocări, comuniune, noutate și dependență – genul care îți face bine!

 În al treilea rând, pentru că noi știm că nevoile sufletului tău există, și nu pot fi hrănite decât prin iubire, bucurie, conexiune și experiențe ce împlinesc viața. De aceea, facem un pas mai departe în susținerea conexiunii noastre cu natura, cu noi înșine și cu cei de lângă noi. Vedem turismul într-un mod diferit, și ne propunem să creștem mai departe de limitările lui. Noi ne dorim să te ajutăm să simți cât mai mult din energia ce se naște atunci când te arunci în brațele naturii. Împreună cu oameni la fel de dornici vei descoperi valoarea unei experiențe autentice.

 Așadar, te întrebăm:

De ce ai vrea doar să vezi lumea, când poți să o guști cu totul?


S.C. OXIGEN TRAVEL NATURE SRL persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Elev Ştefănescu, nr 13, bl. 451, Ap 26, Sect. 2, Bucureşti, punct de lucru: Str. Poet Cezar Bolliac, nr 13, Sector 2, Bucureşti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4060/2016, CIF 35825795.

 


Scrie-ne pe WHATSAPP