L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Despre noi

De cand eram mici ne-am dorit sa nu mergem niciodata la munca si ne-a fost groaza de rutina ,,cea de toate zilele". Am protestat, am cautat in sufletul nostru si ne-am intrebat care este cel mai puternic vis pe care il avem. A iesit un singur cuvant, la unison, care sintetizeaza tot: lumea. Ne-am decis sa muncim sa o vedem pe toata. Sau ceea ce merita vazut, admirat, fotografiat, memorat, contemplat din ea.

Apoi ne-am dat seama ca exista multi ca noi, care vor sa o guste, sa o simta, sa o inteleaga, sa o afle. Si ne-am facut din asta un trai, un mod de a fi. Alegem sa exploram lumea in grupuri mici, pentru ca, in felul acesta, ne este foarte usor sa o intelegem si sa o transformam in acasa. Legam prietenii, ne confesam, oferim sprijin si incurajari atunci cand este nevoie si ne straduim sa fim mereu in competitie cu noi insine. Azi, ghizi mai buni decat ieri. Maine, mai buni decat azi.

Transformam vise in realitate si dorinte in concret. Sau cel putin ne dam toata silinta sa o facem. Daca ne reuseste, exista un simplu mod de a testa. Vino cu noi! Ai curaj?

Se zice ca oferim Experiente care dau dependenta!

Nu suntem genul care sa se laude (pe burta goala). Nu suntem genul care vorbeste, dar care uita sa se tina de promisiuni. Nu suntem genul care se lasa intimidati de conditiile meteo, decat daca vremea chiar ne este potrivnica. Nu suntem genul care sa dezamageasca. Nu suntem genul care sa dea inapoi de la nicio provocare. Limitele - noi le-am setat. Si tot noi le depasim cu fiecare ocazie.

DE CE OXIGEN TOUR?

Oxigen Tour pentru ca ne pasa. De tine. De voi. Si pentru ca siguranta, confortul si buna ta dispozitie sunt prioritatile noastre. Pentru ca te lasam pe mana unor ghizi pregatiti, veseli, mereu acolo si mereu gata sa intinda o mana de ajutor chiar si atunci cand n-ai curajul s-o ceri. Pentru ca vei auzi mereu o vorba buna si vei vedea un zambet sincer, dincolo de interesele profesionale.

Oxigen Tour pentru ca turistii nostri se transforma in prietenii nostri, apoi in ghizii nostri. Pentru ca suntem sinceri, deschisi, sociabili, adaptabili oricaror situatii si oricaror personalitati.

Oxigen Tour pentru ca suntem mereu dispusi sa evoluam, sa ne schimbam in mai bine. Sa intelegem perspective diferite de ale noastre si sa integram ceea ce ne este benefic. Pentru ca tinem cont de parerile tale. Pentru ca ne adaptam nevoilor si intereselor tale. Pentru ca, azi, vrem sa fim ghizi la buni decat am fost ieri. Si maine, mai buni decat am fost azi.

Oxigen Tour pentru ca avem umor. Pentru ca suntem inventivi. Pentru ca nu ne place rutina si nici sedentarismul. Pentru ca nu ne place aglomeratia si pentru ca te ducem in cele mai spectaculoase locuri ale lumii.

Oxigen Tour pentru ca ne place sa descoperim frumosul acolo unde altii nici macar nu se gandesc sa se uite si sa-l caute. Si pentru ca nu punem accent pe lux, ci pe experienta. Pentru ca te ducem sa dormi in locuri in care simti, cunosti si gusti lumea. Pentru ca ti-o aratam asa cum este in realitate, fara photoshop. Pentru ca alegem sa o exploram in grupuri mici. Pentru ca, in felul acesta, ne este foarte usor sa o intelegem si sa o transformam in ,,acasa".

Oxigen Tour pentru ca iti dam posibilitatea sa platesti in rate, in functie de costurile fiecarei excursii. Pentru ca-ti dam banii inapoi in cazul in care excursiile se anuleaza din diverse motive. Pentru ca iti punem la dispozitie trei modalitati de plata, sa alegi ceea ce este cel mai util pentru tine: transfer bancar, plata cu cardul sau plata cash la sediul fizic. Pentru ca iti oferim explicatii cand ai nelamuriri legate de efectuarea platilor. Pentru ca oferim reduceri de pret.

Oxigen Tour pentru ca am ales sa lucram cu publicul intr-un interval orar care sa-ti permita sa vii sa ne cunosti, sa ne vizitezi, sa ne reintalnesti. Intre 10:00 si 19:00, de luni pana vineri, usile noastre sunt deschise.

Oxigen Tour pentru ca facem totul din pasiune si din iubire pentru necunoscut, pentru incitant. Pentru aventura. Pentru emotie. Pentru viata si pentru verde. Sau pentru albastru. Sau depinde pentru ce frumuseti ne dezvaluie natura.

Pentru ca suntem noi insine!

OXIGEN TRAVEL NATURE SRL persoana juridica romana, avand sediul social in Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4060/2016, CIF RO35825795.

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”