Best Deals
Excursiile weekendului Excursiile weekendului 1-2 Octombrie Oferte 2022

Despre noi

De cand eram mici ne-am dorit să nu mergem niciodată la muncă și ne-a fost groază de rutina „cea de toate zilele”. Am protestat, am căutat în sufletul nostru și ne-am întrebat care este cel mai puternic vis pe care îl avem. A ieșit un singur cuvânt, la unison, care sintetizează tot: lumea. Ne-am decis să muncim să o vedem pe toată. Sau ceea ce merită văzut, admirat, fotografiat, memorat, contemplat din ea.

Apoi ne-am dat seama că există mulți ca noi, care vor să o guste, să o simtă, să o înțeleagă, să o afle. Și ne-am făcut din asta un trai, un mod de a fi. Alegem să explorăm lumea în grupuri mici, pentru că, în felul acesta, ne este foarte ușor să o înțelegem și să o transformăm în acasă. Legăm prietenii, ne confesăm, oferim sprijin și încurajări atunci cand este nevoie și ne străduim să fim mereu în competiție cu noi înșine. Azi, ghizi mai buni decât ieri. Mâine, mai buni decât azi.

Transformăm vise în realitate și dorințe în concret. Sau cel puțin ne dăm toată silința să o facem. Dacă ne reușește, există un simplu mod de a testa. Vino cu noi! Ai curaj?

Se zice că oferim Experiențe care dau dependență!

Nu suntem genul care să se laude (pe burta goală). Nu suntem genul care vorbește, dar care uită să se țină de promisiuni. Nu suntem genul care se lasă intimidați de condițiile meteo, decât dacă vremea chiar ne este potrivnică. Nu suntem genul care să dezamăgească. Nu suntem genul care să dea înapoi de la nicio provocare. Limitele – noi le-am setat. Și tot noi le depășim cu fiecare ocazie.

DE CE OXIGEN TOUR?

Oxigen Tour pentru că ne pasă. De tine. De voi. Și pentru că siguranța, confortul și buna ta dispoziție sunt prioritățile noastre. Pentru că te lăsăm pe mâna unor ghizi pregătiți, veseli, mereu acolo și mereu gata să întindă o mână de ajutor chiar și atunci când n-ai curajul s-o ceri. Pentru că vei auzi mereu o vorbă bună și vei vedea un zâmbet sincer, dincolo de interesele profesionale.

Oxigen Tour pentru că turiștii nostri se transformă în prietenii noștri, apoi în ghizii noștri. Pentru că suntem sinceri, deschiși, sociabili, adaptabili oricăror situații și oricăror personalități.

Oxigen Tour pentru că suntem mereu dispuși să evoluăm, să ne schimbăm în mai bine. Să înțelegem perspective diferite de ale noastre și să integrăm ceea ce ne este benefic. Pentru că ținem cont de părerile tale. Pentru că ne adaptăm nevoilor și intereselor tale. Pentru că, azi, vrem să fim ghizi la buni decât am fost ieri. Și mâine, mai buni decât am fost azi.

Oxigen Tour pentru că avem umor. Pentru că suntem inventivi. Pentru că nu ne place rutina și nici sedentarismul. Pentru că nu ne place aglomerația și pentru că te ducem în cele mai spectaculoase locuri ale lumii.

Oxigen Tour pentru că ne place să descoperim frumosul acolo unde alții nici măcar nu se gândesc să se uite și să-l caute. Și pentru că nu punem accent pe lux, ci pe experiență. Pentru că te ducem s