Best Deals
Excursiile weekendului Excursiile weekendului 1-2 Octombrie Oferte 2022

Termeni si conditii


Bine ati venit pe Site-ul WWW.OXIGENTOUR.RO.
Acest website este creat si administrat de SC OXIGEN TRAVEL NATURE SRL. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe Site-ul www.oxigentour.ro. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv continutul disponibil prin acest Site) acceptati automat acesti Termeni si Conditii de utilizare ale Site-lui. 
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa parasiti acest Site ACUM. 
Oxigen isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

ADRESA SI DATE DE CONTACT

S.C. OXIGEN TRAVEL NATURE S.R.L. este o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti, Strada Elev Stefanescu, nr. 13, Bloc 451, etaj 2, apartament 26, Sector 2, Bucuresti, numar de telefon 0771 465 864, adresa de e-mail contact@oxigentour.ro, avand un Capital Social de 200 lei, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/4060/2016, avand cod unic de inregistrare RO35825795, titulara a Licentei de turism nr. 7589, pentru Agentie de Turism tour operatoare.

 

ACCES SI SERVICII PREZENTATE PE SITE

Oxigen garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest Site, pentru solicitare de oferte si programe turistice, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Oxigen, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc. Daca optati pentru inregistrare pe acest Site va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, Oxigen poate alege sa nu raspunda la solicitarea dumneavoastra.