L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Termeni si conditii

Bine aţi venit pe Site-ul www.oxigentour.ro

Acest website este creat şi administrat de SC OXIGEN TRAVEL NATURE SRL. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare a Site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoană poate accesa şi/sau utiliza informaţiile de pe Site-ul www.oxigentour.ro. Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv conţinutul disponibil prin acest Site) acceptaţi automat aceşti Termeni şi Condiţii de utilizare ale Site-lui.

În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, vă rugăm să părăsiţi acest Site ACUM.

Oxigen îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

 

ADRESA ŞI DATE DE CONTACT

S.C. OXIGEN TRAVEL NATURE S.R.L. este o societate românească cu sediul social în Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucureşti, număr de telefon (40) 371 235 840, adresa de e-mail contact@oxigentour.ro, având un Capital Social de 200 lei, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J40/4060/2016, având cod unic de înregistrare RO35825795, titulara a Licenţei de turism nr. 7589, pentru Agenţie de Turism tour operatoare.

ACCES ŞI SERVICII PREZENTATE PE SITE

Oxigen garantează Utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest Site, pentru solicitare de oferte şi programe turistice, informaţii despre destinaţiile promovate, abonare la newsletter, achiziţionare de produse Oxigen, rezervări, precum şi suport live sau prin e-mail, etc. Dacă optaţi pentru înregistrare pe acest Site vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii necesare. Dacă informaţiile furnizate nu sunt corecte şi complete, Oxigen poate alege să nu răspundă la solicitarea dumneavoastră.

RESPONSABILITATE

Informaţiile cuprinse în acest Site au un caracter strict consultativ şi pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă. Deşi facem eforturi în vederea asigurării calităţii, corectitudinii şi caracterului actual al materialelor publicate în Site, nu putem garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului său. Este necesar să ne contactaţi şi să verificaţi dacă informaţiile sunt actuale. De asemenea acest Site conţine link-uri către alte site-uri, iar Oxigen nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informaţiilor furnizate pe aceste site-uri. Oxigen nu îşi asumă răspunderea, în nici o situate, pentru nici o dăuna, pricinuită direct sau indirect.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele furnizate de către Utilizatori sunt strict confidenţiale, iar Oxigen se angajează să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii, ci să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client şi Oxigen. Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Oxigen în scopul furnizării de pachete turistice de calitate şi a promovării acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autorităţilor responsabile în scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Oxigen certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără, fără a avea un caracter limitativ, următoarele:

·       Dreptul de a cere Oxigen să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

·       Dreptul de a cere Oxigen să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;

·       Dreptul de a cere Oxigen să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

·       Dreptul de a cere Oxigen să înceteze expedierea de mesaje promoţionale;

·       Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către Utilizatorul înregistrat, prin e-mail la adresa contact@oxigentour.ro. Acest Site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se afla în controlul nostru.

CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Oxigen vă garantează permisiunea de a utiliza acest Site cu respectarea următoarelor Condiţii de utilizare:

Site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;

Este interzisă copierea, reproducerea parţială sau integrală a Site-ului, download-ul sau printarea unor copii a conţinutului, distribuirea unor părţi din acest Site în orice fel de mediu, atât pentru uz personal cât şi în scop comercial, fără a obţine acordul scris prealabil, de la administratorul Site-ului;

Este interzis să afectaţi sau să interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale Site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea şi copierea unui conţinut, sau cu elemente care întăresc limitele de utilizare ale Site-ului sau conţinutului acestuia;

Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din destinaţiile în care au călătorit, caz în care acestea devin proprietatea SC OXIGEN TRAVEL NATURE SRL;

Este interzis să trimiteţi materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasă, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea în orice fel a legilor romane şi internaţionale.

 

Solicitările de utilizare/modificare a conţinutului Site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail contact@oxigentour.ro. Site-ul Oxigen sau site-urile conexe acestuia, vă pot pune ocazional la dispoziţie platforme de comunicare directă între dumneavoastră şi alţi parteneri ai noştri.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI WWW.OXIGENTOUR.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ ACEST SITE, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.OXIGENTOUR.RO ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

COPYRIGHT

Întregul conţinut al acestui Site, incluzând imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date, reprezintă proprietatea Oxigen şi a furnizorilor săi, fiind protejate de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială.

Oxigen îşi rezervă toate drepturile pentru acest Site şi pentru conţinutul acestuia. Conţinutul acestui Site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informativ şi pentru uz personal şi nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat sau cu alte scopuri fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Folosirea fără acordul Oxigen a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

TERMENI ŞI CONDIŢII PENTRU CIRCUITELE DE GRUP

Însoţitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice, în funcţie de anumite condiţii obiective (condiţii meteo nefavorabile, etc.), dar fără a se afecta structură generală a programului. Oxigen nu este responsabilă de eventualele modificări ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene şi nici pentru eventualele modificări ale programului survenite datorită acestora. Agenţia noastră nu poate fi făcută răspunzătoare de modificarea programului turistic, când aceasta se datorează unor cauze de forţă majoră sau unor împrejurări pe care nici Agenţia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroport sau de program, datorate mişcărilor politice, grevelor, calamitaţilor naturale, etc). În aceste cazuri agenţia va depune toate eforturile pentru depăşirea situaţiilor ivite, dar nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Oxigen nu este răspunzătoare pentru situaţiile în care autorităţile vamale sau aeroportuare refuza îmbarcarea Turistului sau nu îi acordă acestuia permisiunea de intrare sau de ieşire dintr-o ţară şi nu i se pot imputa Agenţiei sumele generate de această situaţie. Oxigen nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauză). Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte autorităţilor vamale acordul ambilor părinţi sau al celui care nu-i însoţeşte (după caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este este cea atribuită oficial de către ministerele de resort ale ţărilor respective şi ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la recepţie şi orice problemă legată de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către client direct la recepţie, asistat de reprezentantul agenţiei.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI PACHET TURISTIC

·       Copie după paşaport (paşaportul trebuie să aibă valabilitate minim 6 luni de la data terminării excursiei); - în cazul călătoriilor cu avionul

·       Copie după cartea de identitate;

·       Adresa de domiciliu (dacă diferă de cea din CI);

·       Număr de telefon valabil;

·       Adresa e-mail.

TERMENE ŞI CONDIŢII DE PLATĂ

Dacă nu este specificat altfel, se aplică următoarele termene de plata:

·       Pentru zborurile internaţionale plata se face integral în momentul emiterii biletelor;

·       Pentru serviciile la sol:

- 50% la confirmarea rezervării;

- 65% cu 10 de zile înainte de plecare;

·       Pentru solicitări cu mai puţin de 10 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării;

Plata se poate face în Euro sau în Lei (caz în care se foloseşte cursul BNR + 2%, din ziua plăţii).

MODIFICAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR

Oxigen îşi rezervă dreptul de a modifica oricând şi în orice mod prevederile din Termeni şi Condiţii, fără nici o notificare prealabilă şi fără a fi obligată să îndeplinească vrea formalitate faţă de Utilizatori. Orice modificare este acceptată necondiţionat şi în totalitate de către Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului Utilizator de a înceta imediat accesarea Site-ului şi/sau utilizarea în orice mod a serviciilor Oxigen.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii şi condiţiile de utilizare a Site-ului, precum şi despre drepturile de proprietate intelectuală şi politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon (40) 371 235 840, sau la adresa de e-mail contact@oxigentour.ro.

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”