L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

 Excursie Muntii Leaota: Taramul uitat de lume la 2133m

Pret de la
  180,00 Lei
30.03.2024 - 30.03.2024 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Greu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Ne bucuram de traseu si peisaje in Muntii Leaota, pe un varf mai putin cunoscut si mai greu accesibil: Varful Leaota. Asa ca hai sa lasam agitatia din oras, aduna-ti toata energia, fa-ti rucsacul si sa pornim intr-o excursie de o zi pe munte. Crestele muntilor golase vor fi inca argintii, aerul tare si rece ne va oferi doza de energie de care avem nevoie, iar soarele (pentru ca daca zambim iese si soarele) ne imbie si ne incalzeste. Macar sufletele daca nu si mainile. In zare se vad colosii : Bucegii la o aruncatura de bat, Muntii Iezer Papusa in partea stanga si Maretul Crai putin mai in fata. 

La ce sa te astepti?

La un traseu lung - aproximativ 8-9 ore (dus-intors);

O diferenta de nivel aproximativ de 1049 m

Peisaje demential de frumoase, cum doar la peste 2000 in Carpati poti avea.


Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne trezim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Cu rucsacul in spate si bocancii in picioare incepem traseul. Pe munte vom admira privelistea alba, brazii inati acoperiti de omat si ne vom incalzi cu voie buna. Peisajul e de poveste - cand argintiu, cand mare de nori. Vremea buna sa fie cu noi - pentru ca fotografiile vor face spectacol. 

Traseul pana pe Varful Leaota urca lin, apoi accentuat, apoi iar lin si nu se opreste din urcat decat dupa ce a terminat toata diferenta de nivel de peste 1000 m . Pana pe varf, ochii ne vor fi delectati cu peisaje impresionante. 

Dupa o pauza scurta de sandwich si fotografii coboram pe acelasi traseu spre retur. In aceasta excursie nu avem timp sa luam masa la cabana, asa ca va rugam sa aveti la voi suficiente sandwich-uri pentru intreaga zi. 

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.


 

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Programul excursiei Oxigen 

Ce nu include pachetul?
  • Mesele nespecificate în pachetul turistic;
  • Cheltuielile personale;
  • Transportul, se bifeaza la rezervare: 135 lei/persoana

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Leaota": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Leaota

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”