L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie de munte la Cabana Malaiesti

Pret de la
  140,00 Lei
11.03.2023 - 11.03.2023 ( 1 zile)
Tip excursie
 
Dificultate
Mediu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Cabana Malaiesti a ramas unul dintre locurile de suflet ale Oxigenului. Cum sa ne imaginam valea? Imbracata in culori argintii, de iarna, unde ne vom bucura de albul zapezii.

Bucsoiul radiaza in fata cabanei, caprele negre stau la panda, La Malaiesti - ne simtim ca in povesti 

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne trezim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Incepem traseul nostru din Rasnov cu o urcare pe celebra Vale a Glajariei. Suntem putini, ne incalzim repede si ne bucuram de peisaj.  Din cand in cand cate un luminis sunt numai bune pentru un popas pentru poze, caci privelistea din jur nu ne lasa sa plecam fara amintiri. In doar 3 ore am si ajuns la Cabana Malaiesti - iar apelativul - din povesti  isi gaseste usor explicatia. 

Mancam ceva repede, ne pozam in toate ipostazele. Pentru astazi ne-am luat portia de munte, miscare si sanatate. 

Ne minunam de muntii frumosi ce ne inconjoara  - pentru ca Caldarea Malaiesti dezvaluie cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee din Bucegi si incepem coborarea. Traseul ne duce fix in punctul unde am parcat masinile.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transportul (se bifeaza la rezervare) + 135 lei
  • Mesele nespecificate in pachetul turistic
  • Cheltuielile personaleTermene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Malaiesti": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Bucegi

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”