L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/Maroc-Atlas-Sahara Comprimat/Circuit-Maroc-2-Oxigen.jpg

Aventuri nisipoase – cum sa te echipezi in Maroc

Cum sa te echipezi in Maroc?
Primordial este ca hainele sa ne protejeze de razele soarelui, motiv pentru care recomandam haine deschise la culoare, din bumbac sau in, palarie de soare, ochelari si lotiune de protectie solara.

Atunci cand punem hainele in bagaje trebuie sa tinem cont si de cultura Marocului si de faptul ca localnicii au o viziune mai stricta asupra vestimentatiei. Ceea ce inseamna ca vom evita maiourile, pantalonii scurti si fustele scurte.

La fata locului se pot achizitiona vestitele hijab si burqa.

Incaltamintea ar fi de preferat sa fie inchisa, cu talpa aderenta - gen tenisi. In acest mod, nu riscam sa fim deranjati de nisipul buclucas. Asta nu inseamna ca nu ne vom scufunda talpile in nisipul galben si fierbinte, pentru a simti desertul african, sau vietatile ce se perinda prin el.

Daca ati achizitionat o excursie cu camila si o noapte in desert, atunci e bine de stiut ca noptile sunt foarte racoroase. Din rucsac nu ar trebui sa lipseasca jacheta si pantalonii lungi. in ziua in care vei merge pe camila, ia-ti o pereche de pantaloni la care nu tii foarte mult. Animalutele au un miros specific pe care il imprumuta cu success calatorilor.

    

Cu ce platim in Maroc?

Moneda nationala a Marocului este dirhamul marocan. Se poate shimba in aeroport, hoteluri, banci. Recomandarea este, insa, sa pastrezi chitanta, pentru a putea schimba inapoi la plecare in situatia in care nu am cheltuit toti banii.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”