Circuit Patagonia si Tara de Foc: Argentina & Chile | OxigenTour

Circuit Patagonia si Tara de Foc: Argentina & Chile

Trekking, City Break, Safari, Relaxing
Last minute

Cand?

04-27 ianuarie 2019

Unde?

Patagonia

Cat?

1.980,00€

Locuri disponibile

2

În 2020 vizităm din nou Patagonia! Hai cu noi! https://www.oxigentour.ro/circuit-Patagonia-Argentina-vacanta

Indraznim sa ne facem vise si sa plecam la capatul pamantului, in cele mai putin cunoscute si mai frumoase parti ale lumii. La inceputul anului 2019 zburam in Argentina, Chile si Brazilia, vizitam insule, munti, pinguini, parcuri nationale ale sudului aproape antartic.

Pe scurt 23 zile in Tara de Foc si Patagonia, Argentina, Chile si Brazia, vazand unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume, calatorind in cei mai spectaculosi munti, fotografiind cele mai mari cascade si traind emotii de copil la mai putin de jumatate de metru de micutii pinguini. 

Informatii si inscrieri la : 0721.566.427 sau diana@oxigentour.ro

Perioada de inscriere pentru aceasta excursie, pentru mentinerea tarifului actual este de 25 septembrie 2018. Cei care s-au inscris dupa aceasta data, sunt rugati sa sune prima data la agentie pentru a confirma tariful. Este posibil ca tariful biletului de avion sa se majoreze.

Daca ai dat click pe Program inseamna ca ai vrea sa vii cu noi in aventura vietii tale. Deci sa dam startul la aventura. Zborurile lungi trec mai repede atunci cand sunt petrecute cu prietenii. Si aterizam in Buenos Aires.​

Buenos Aires: “Orasul asta le are pe toate”,o destinatie unica, traditionala, avangardista si istorica. Ne plimbam pe strazi, dansam tango, mancam mancare traditionala.

Buenos Aires combina grandoarea europeana cu pasiunea latina. Este un oras primitor, locuitorii acestuia fiind cunoscuti drept portenos (oamenii portului). Vom avea parte de bucataria traditionala din Buenos Aires, care se gaseste cel mai bine in districtul Palermo Viejo. Aici se gasesc celebrele cafenele si restaurantte unde se pot degusta cele mai bune vinuri din Argentina si celebra friptura argentiniana la gratar, cunoscuta in toata lumea.

Cea mai mare cascada din lume: VENIM!!!!!!

Locul unde apa se intalneste cu pamantul este in Argentina. Ba nu Brazilia. Ba nu, Argentina! Ba nu, Brazilia!

Fie...cum vreti voi: Brazilia si Argentina si le vizitam pe amandoua.

O cascadă uriaşă. Ba nu! O înlănţuire spectaculoasă şi nemaivăzută de ape. Regina absolută a căderilor de ape! Loc de trecere între lumi! Poartă spre un ţinut magic în care apa, aerul şi piatra se împletesc armonios, pentru a crea una dintre minunile naturale ale lumii.

Toate expresiile de mai sus nu sunt altceva decât palide încercări de a pune în cuvinte splendoarea elementelor primordiale dezlănţuite la Iguazu.