L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/ Vietnam - Cambodgia -Thailanda/Vacanta-Asia-Aventura-incepe-cu-Vietnam-Cambodgia-Thailanda-2-Oxigen.jpg

Chiar atat de frumoasa e Thailanda?

 Bangkok e capitala Thailandei. Nu. Stai linistit, ca nu incepem lectii de geografie. Bangkok e un contrast imens, ca mai toate tinuturile asiatice. Nou si vechi, liniste si haos, chipuri luminoase si riduri adanci ce brazdeaza fete. Acesta nu este un articol despre Bangkok. Pentru ca Thailanda nu e numai despre capitala. Ci despre numeroase experiente si locuri care te scot din zona de confort, oricare ar fi ea. Aventurile aici se lasa mereu cu amintiri si momente imposibil de uitat.


Ma gandeam sa-ti vorbesc despre un orasel nu la fel de mare ca Bangkok-ul, dar la fel de contrastant. Phuket e aglomerat, plin de masini care vor ca cucereasca timpul. Plin de scutere si de gherete care mai de care cu oferte de tot felul. Mancare, suveniruri, haine. Si multa culoare si multe nuante de rosu si de galben, mai ales in altarele budiste.


Phuket este un loc magic al templelor budiste. Trebuie sa traiesti pe viu experienta unui astfel de loc, sa intelegi la ce ma refer. Gasesti multa liniste. Daca stau sa ma gandesc putin, propozitia de mai sus e un pleonasm. Stiu ca esti aventurier, dar, uneori, chiar si aventurieii au nevoie de un moment de respiro. Pe care-l gasesti si de care te bucuri in templele asiaticilor. Nu pleca de aici fara sa traiesti o astfel de experienta. Cand vei fi doar tu cu tine, timpul se va dilata si, cine stie, poate iti va fi (si mai) clar ce-ti doresti cu adevarat de la tine si de la viata. Ei, vezi ce influenta au asupra omului? O dam in filosofii...


Ceea ce este cel mai fascinant la Phuket este numarul de plaje. De fapt, farmecul plajelor. Care nu consta in numar, ci in experienta pe care ti-o ofera. Thailanda e in sine o experienta, iar cand incepi sa o gusti si sa o simti, totul devine real. Pentru ca asa si este. Plajele nu sunt foarte bine ingrjite, dar lucrul asta te determina sa explorezi si sa cauti locul in care sa te simti in echilibru. Aventura nu inseamna a bifa cat mai multe locuri. E si despre simturi. Gusta din toate. Din placerea unui masaj thailandez, facut de maini care pentru asta s-au nascut. Din bucuria de a te plimba pe nisip fin. Din dorinta de a-ti scufunda tot corpul in apa limpede a Marii Andaman si de a ajunge sa-ti auzi doar bataile inimii. Din bucuria de a te naste pe planeta asta si de a trai experiente care dau dependenta.


Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”