L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie: Paradisul pasarilor din Delta Dunarii

Pret de la
  1.650,00 Lei
15.06.2023 - 18.06.2023 ( 3 zile)
Tip excursie
 
Dificultate
Usor
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA


Este vara iar drumurile duc in Delta Dunarii, care este in punctul ei culminant. Acum ai sansa de a vedea pasarile hranindu-si puii, unii chiar mari deja, covoarele de nuferi acopera canalele, iar racoarea este oferita de apa si salcii.

Daca mai adaugam: rasarituri si apusuri din povesti, canalele ascunse ale Deltei, vizita la Mila 23, oare ce ti-ai mai putea dori?

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Vom pleca spre Tulcea dar pe drum mai oprim pentru fotografii in lanurile de rapita ale Dobrogei. Vom vizita in drumul nostru Cetatea Enisala.

Cand ajungem, dupa check-in, vom pleca cu barcile cu motor spre Mila 23, vom fotografia pasarile in drumul nostru, iar seara ne vom bucura de cina pregatita in stil traditional pescaresc.

Ziua 2 +

Astazi dupa micul dejun, vom iesi pe canalele Deltei pentru a surprinde pasarile: codalbi, pelicani, rate, lebede, kingfisheri, batlani,starci, etc dar si nuferii infloriti.

Seara vom face sesiune de fotografie de portret cu fete imbricate in costum traditional sau fotografii cu pescari la apus.

Ziua 3 +

Ne trezim devreme tare sa admiram rasaritul soarelui pe canalele Deltei, dar vom vizita si Sulina sau Padurea Letea. Dupa amiaza este libera, insa iesim iarasi pe seara pentru a prinde apusul. Seara ne bucaram de cina traditionala pescareasca.

Ziua 4 +

Ne trezim devreme pentru a prinde si astazi rasaritul in Delta. Apoi ne intoarcem sa servim cafeaua si sa  vizitam biserica ruseasca din Mila 23.

Vacanta s-a terminat, asa ca ne intoarcem acasa dupa 3 zile pline de stat in natura.


Ce este inclus

Ce include pachetul?
 • Programul Oxigen in Delta Dunarii
 • Taxe Permis Delta
 • Ghidaj 
 • 3 nopti de cazare la pensiune traditionala, cu toate mesele incluse
 • Barcile


Ce nu include pachetul?
 • Transportul
 • Suveniruri si alte cheltuieli personale

Termene de plata

 • 30% din total se achita la inscriere
 • 30% din total se achita cu 3 luni inainte de plecare
 • 30% din total se achita cu 2 luni inainte de plecare
 • 10% din total se achita cu 30 de zile inainte de plecare

* Pentru inscrierile realizate cu 60 de zile inainte de data de plecare, plata se face integral la momentul rezervarii.

Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

 • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
 • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
 • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Delta Dunarii": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Delta Dunarii

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”