L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Vacanta de Paste in Maramures

14-18 Aprilie
Maramures
1.800 Lei
Locuri disponibile
BOOK NOW
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Vacanta de Paste in Maramures

Vom vizita una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei: Maramuresul in prag de sarbatori pascale.

Pentru multi dintre noi Maramuresul reprezinta locul unde "Agatam harta in cui", dar si tinutul uitat de timp, unde s-au conservat cel mai bine traditiile populare sau "cea mai frumoasa parte a Romaniei" cum o descriu strainii.

Vom descoperi mestesugari locali, oameni deschisi, biserici din lemn, bucate alese si traditionale, ceterasi, plimbare cu caruta, faimoasa mocanita si drumuri mai putin cunoscute, cu peisaje de iti taie respiratia!

DIFICULTATE
Usor
 
 
 
Descoperim obiceiurile pascale din Maramures

Ce include pachetul?

 • Programul Oxigen
 • Masa festiva de Paste
 • Cazare la Pensiunea Ioana din Poiana, in localitatea Poienile Izei cu demi-pensiune
 • Ceterasi
 • Plimbare cu caruta
 • Ghid insotitorCe nu include pachetul?

 • Mesele nespecificate în pachetul turistic
 • Cheltuielile personale
 • Transport cu microbuz (se bifeaza la inscriere) + 400 de lei
 • Plimbarea cu mocanita
 • Intrarile la obiectivele turistice, nespecificate la incluse

Care sunt termenele de plata?

 • 100% pana la data de 13 aprilie


Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

- cash la sediul Oxigen pe Strada Fainari 26, bl. 50 , sc. D, interfon 101C, parter;- va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.

- cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata 

- prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Maramures": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. 

Informatii Precontractuale

(Art. 5 OUG 2/2018)

Inainte de asumarea de catre calator a unui contract privind pachetul de servicii de calatorie sau a oricarei oferte corespunzatoare, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara, atunci cand pachetul este vandut prin intermediul acesteia, furnizeaza calatorului informatiile standard prin intermediul formularului din partea A sau B, dupa caz, din anexa nr. 1, precum si urmatoarele informatii, daca acestea sunt aplicabile pachetului:

a) Principalele caracteristici ale serviciilor de calatorie:

(i) 

* destinatia (destinatiile) calatoriei: Maramures

* itinerariul: Bucuresti - Brasov - Targu Mures - Dej - Cavnic - Poienile Izei si retur

* perioadele sejurului cu datele corespunzatoare: 14-18 aprilie 2023

* cazarea, numarul de nopti incluse: 4 nopti de cazare la pensiunea Ioana din Poaiana


(ii) 

* mijloacele de transport, caracteristicile si categoriile acestora: microbus 8+1 

* locurile, datele si orele de plecare si de intoarcere: Piata Unirii - Bucuresti, 14 aprilie 2023 , 06:00 si intoarcere pe 18 aprilie 2023 din Poienile Izei

* duratele si locurile opririlor intermediare si ale legaturilor de transport: imprejurimile Maramuresului, Poienilei Izei, Viseu, traseu Creasta Cococsului, cu microbuz 8+1


(iii) locatia, categoria turistica a unitatilor de cazare conform normelor din tara de destinatie: Cazare la Pensiunea Ioana din Poiana, in localitatea Poienile Izei cu demi-pensiune, in camere de 2 persoane

(iv) serviciile de masa oferite: demi-pensiune

(v) vizitele, excursiile sau alte servicii incluse in pretul total convenit al pachetului:


Tariful include:

 • Programul Oxigen
 • Masa festiva de Paste
 • Cazare la Pensiunea Ioana din Poiana, in localitatea Poienile Izei cu demi-pensiune
 • Ceterasi
 • Plimbare cu caruta
 • Ghid insotitor


Tariful nu include:

 • Mesele nespecificate în pachetul turistic
 • Cheltuielile personale
 • Transport cu microbuz (se bifeaza la inscriere) + 400 de lei 
 • Plimbarea cu mocanita
 • Intrarile la obiectivele turistice, nespecificate la incluse


(vi) dimensiunea aproximativa a grupului: Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 7 persoane si un numar aproximativ de 14 persoane.

(vii) limba in care vor fi furnizate serviciile turistice: limba romana

(viii) gradul de adecvare a calatoriei, luand in considerare nevoile calatorului: usor, Descoperim obiceiurile pascale din Maramures


b)

* S.C OXIGEN TRAVEL NATURE SRL 

* Adresa: Str. Fainari, Nr.26, Bl.50, Sc.D, Interfon 101,Sect.2, Bucuresti

* Telefon: (40) 371 235 840

* E-mail: contact@oxigentour.ro


c) 

* pretul total al pachetului: 1800 lei

* penalitatile de incetare:

Pentru excursiile de 2 sau mai multe zile in Romania:

* 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 30 - 15 zile calendaristice inainte de data plecarii; Penalizarea se transforma intr-un voucher de calatorie in excursiile ulterioare;

* 35%  daca renuntarea se face  in intervalul 15 - 10 zile calendaristice inainte de data plecarii;

* 50% daca renuntarea se face in intervalul 10-5 zile calendaristice inainte de data plecarii;

* 70% daca renuntarea se face in intervalul 5-2 zile calendaristice inainte de data plecarii

* 100% daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 2 zile calendaristice inaintea plecarii.


Nu constituie motiv de restituire a sumei achitate prezentarea in cadrul excursiei cu echipament necorespunzator participarii la programul contractat.  Astfel, calatorului i se vor retine toate cheltuielile datorate agentiei legate implementarea pachetului de calatorie. Oxigen Tour va anunta de fiecare data in cadrul pachetelor de calatorie comercializate echipamentul minim necesar pentru participarea in cadrul excursiilor. Aceste informatii sunt publice, pe site-ul agentiei, si vor fi luate la cunostinta de catre calator in momentul inscrierii in excursie.


d) modalitatile de plata si calendarul pentru achitarea soldului: 100% pana la data de 13 aprilie

e) numarul minim de persoane necesar pentru ca serviciile din pachet sa poata fi executate: 7

* daca nu se intruneste acest numar: In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va returna bani persoanelor care au achitat acest pachet turistic.

f) 

* informatii generale despre cerintele legate de pasaport si vize: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.

* formalitatile legate de sanatate in tara de destinatie: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.

g) posibilitatea calatorului de a inceta contractul oricand inainte de inceperea executarii pachetului: Calatorul poate inceta Contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea acestuia. In cazul in care Calatorul inceteaza Contractul privind pachetul de servicii de calatorie, la cererea sa, acesta poate fi obligat sa plateasca Agentiei de turism organizatoare o penalitate de incetare adecvata si justificabila, conform conditiilor standard de penalizare, mentionate in contract.

h)  Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral.Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno  si Conditiile Generale de Asigurare. In functie de optiunile selectate in momentul rezervarii, valoarea asigurarii storno poate varia. Un consultant Oxigen va reveni catre dumneavoastra cu tariful exact, in functie de momentul rezervarii. 

(2) In cazul contractelor privind pachetele de servicii de calatorie incheiate prin telefon, agentia de turism organizatoare furnizeaza calatorului informatiile standard prevazute in partea B din anexa nr. 1 si informatiile prevazute la alin. (1).

(3) In ceea ce priveste pachetele definite la art. 3 pct. 12 lit. b) pct. (v), agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara carora li se transmit datele se asigura ca fiecare dintre ele furnizeaza, inainte de asumarea de catre calator a unui contract sau a oricarei oferte corespunzatoare, informatiile prevazute la alin. (1), in masura in care acestea sunt relevante pentru serviciile de calatorie pe care le ofera fiecare. De asemenea, agentia de turism organizatoare furnizeaza in acelasi timp informatiile standard prin intermediul formularului prevazut in anexa nr. 1, partea C.

(4) Informatiile prevazute la alin. (1) - (3) sunt furnizate intr-un mod clar, inteligibil si bine evidentiat. In cazul in care aceste informatii sunt furnizate in scris, ele trebuie sa fie lizibile

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Maramures

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”