L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/Norvegia Comprimat/Vacanta-Norvegia-ziua-12-Oxigen.jpg

Top 11 destinatii instagramabile in jurul lumii

Fotografia este o forma de arta la care ne putem raporta cu totii. Petrecem foarte mult timp pe telefoane, camere foto sau orice alt gadget care are un obiectiv. Facem fotografii zilinic, fie ca este vorba de un animal de companie dragalas, un peisaj splendid, sau imortalizam momente importante din viata noastra.

Exista mii de locuri fascinante pe planeta noastra pe care le putem captura sub forma de fotografii si clipuri video. Iata cateva dintre destinatiile care vor adauga un plus de culoare si dinamism paginilor noastre de Social Media.


Islanda

De la vulcani activi la gheizere, plaje cu nisip negru  si fiorduri, veti avea o multime de explorat si fotografiat in Islanda. Daca va planificati calatoria din septembrie-martie, s-ar putea chiar sa urmariti si fotografiati Aurora Boreala.
SUA - Parcul National Grand Canyon


Daca sunteti in cautarea unor peisaje superbe si unice, Grand Canyon National Park nu trebuie ratat. Stanca rosie-aprinsa si terenul ondulat din parcul national seamana cu o vedere de pe planeta Marte. Canioanele adanci va permit sa va testati abilitatile de fotografie din perspectiva. Este o modalitate foarte buna de va juca cu lumina, umbrele si culoarea in fotografie.
Maroc - Marrakesh


Orasul Marrakesh este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face fotografii de calatorie din Maroc - este plin de energie, condimente si arhitectura frumoasa. In oras, veti gasi piete souk si usi din mozaic, urmat de Muntii Atlas, deserturile Sahara si Jardin de Majorelle. Si pentru un plus de albastru indreptati-va in afara orasului spre Chefchaouen pentru a descoperi cladiri pline de nuante frumoase de albastru.