L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/Spania Caminito comprimat/Spania-Caminito-banner-Oxigen.jpg

Stiai ca? Caminito Del Rey.

Lucruri fascinante despre cea mai spectaculoasa pasarela din Spania, cunoscuta sub numele de Caminito del Rey (Calea Regelui).


Daca esti adeptul senzatiilor tari, atunci Caminito del Rey (Calea Regelui) este locul potrivit pentru tine. Pasarela se agata de versantul muntelui la 100 de metri deasupra raului Guadalhorce si a fost proiectat initial in urma cu aproape 120 de ani pentru a oferi muncitorilor din barajul hidroelectric capacitatea de a se deplasa intre Cascada Chorro si Gaitanejo.


Atentie, exista o varsta minima de opt ani pentru a merge pe Caminito del Rey si ti se poate cere sa oferi dovada varstei copilului tau. Daca da, va trebui sa arati un pasaport.


Trebuie sa porti o casca de protectie, iar pasarela poate fi uneori inchisa pe vreme nefavorabila, in special cu vant puternic si ploaie. Poate fi inchisa si cand temperaturile sunt prea ridicate.


Nu trebuie sa fii super in forma. Urcusurile, coborarile si treptele ingreuneaza deplasarea, dar nu este necesar sa fii sportiv pentru a finaliza cu succes drumetia.


El Caminito a fost folosit ca locatie pentru filmari in doua lungmetraje, unul dintre ele avandu-l in rolul principal pe Frank Sinatra. Acesta a fost filmul de aventura din 1965 al celui de-al Doilea Razboi Mondial, ,,Von Ryan's Express", iar celalalt a fost un thriller spaniol din 2012, ,,Fin" (The End).


Numit The King's Little Pathway, acest nume deriva din vizita regelui Alfonso XIII al Spaniei in 1921.


Caminito del Rey primeste in jur de 300.000 de vizitatori pe an si a stimulat turismul in regiune cu peste 7%, conform cifrelor guvernului regional.

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”