L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie munte: Aventuri de iarna pe Varful Neamtului

Pret de la
  170,00 Lei
16.12.2023 - 16.12.2023 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Greu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

 Suntem in cautare de noi experiente de neuitat si de aventuri pe poteci de munte. Ne-am gandit la o excursie noua in Muntii Neamtului, spre varful Neamtului.

In zare crestele semete ale Bucegilor intregesc peisajul minunat de iarna, iar Masivul Piatra Mare se zareste in departare.

Telul nostru de astazi? Ne bucuram de aer curat de munte, de albul curat al zapezii de pe creste  pe un traseu minunat spre Varful Neamtului, cu ai sai 1923 de metri.

Razele blande ale soarelui ne dezmiarda si ne alunga grijile marunte.

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne trezim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Programul excursiei de astazi suna asa: Pornim din Azuga, cutreieram padurea, ne bucuram sufletele cu minunatele peisaje de iarna. Continuam traseul pe potecile Clabucetului si urcam voiosi si cu dor de munte sus la 1923 de metri pe Varful Neamtului.

De sus admiram crestele muntilor Bucegi, colo-n zare-i Piatra Mare, iar distractia-I in floare.

Tragem aer in piept si facem o multitudine de poze. Ne reintoarcem catre masini pe acelasi traseu.

Traseul nu prezinta portiuni de catarare. Are are un nivel dificil si se adreseaza celor cu dor de duca si chef de munte.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 23:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen pe Varful Neamtului
Ce nu include pachetul?
  • Transportul cu microbuzul(se bifeaza la rezervare) + 135 de lei/persoana
  • Cheltuielile personale
  • Mesele nespecificate

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Muntii Neamtului": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Romania

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”