L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie Fagaras: Pe drumul zmeilor spre Fereastra Zmeilor

Pret de la
  180,00 Lei
24.08.2024 - 24.08.2024 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Usor
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
REZERVA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Daca ai fost pe Transfagarasan de "n" ori, stii deja pe de rost conturul Lacului Balea, pe Valea lui Stan mergi deja cu Oxigen doar ca sa faci rapel de pe viaduct si inca mai vrei o tura usoara de o zi, tine minte doua vorbe cu rezonanta de basm: Fereastra Zmeilor. Nu te gandi ca vei gasi aici toti zeii Olimpului, sau ferestre unde sa te traga curentul. Este vorba de o spartura in stanca unde daca soarele si cerul se indura de efortul calatorului poti admira spre rasarit creata splendida a Fagarasului.

Hai cu Oxigen in Fagaras! Iti promitem doar experiente care dau dependenta!

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne intalnim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul. 

Drumul trece repede - mai atipim, ne mai trezim. Odata ajunsi pe Transfagarasan destinatia e numai una: Fereastra Zmeilor. Poteca ce urca la Fereastra Zmeilor porneste de la Cabana Capra, la inceput domol, apoi din ce in ce mai pieptis - si dureaza aproximativ 2 ore. Nu te speria. E numai bine pentru niste muschi care au stat toata saptamana la birou. Inainte sa ajungi la Fereastra propriu-zisa, vei trece de Refugiul Fereastra Zmeilor.  De aici pana la Portita Arpasului si Fereastra Zmeilor mai sunt fix 20 minute pe ceas. Locul e bun de popas, masa, poze nesfarsite, admirat cu jind in stanga si-n dreapta.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transportul cu microbuzul(se bifeaza la rezervare) + 145 de lei/persoana
  • Mesele nespecificate in pachetul turistic
  • Cheltuielile personale

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Vibe-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Muntii Fagaras": RO32INGB0000999910685661 ING Bank

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Fagaras

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”