L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie in Macin: Maci, testoase si Culmea Pricopanului

4 iunie
Macin
160,00 Lei
Grup complet
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Va invitam la un extaz al culorilor si miresmelor in Muntii Macin. Aici, vara  totul este inverzit, inflorit, palcuri de maci albi, rosii, flori de tot felul, plus arbustii cu flori cu zeci de miresme sunt la tot pasul.  Formatiuni spectaculoase ne vor bucura privirea, iar panoramele faine vor fi limitate doar de Dunare.

Atractia zilei: testoase si gusteri in cele mai frumoase nuante de turcoaz, albastru si verde. Ai noroc daca prinzi cu privirea unul-doi si esti chiar foarte tare daca apuci sa scoti telefonul pana sa n-o rupa ei la fuga. Tot in aceasta perioada din an infloresc si bujorii, asa ca mireasma locului va fi imbietoare.

Participarea la excursie se realizeaza in baza echipamentului obligatoriu pe care trebuie sa il aveti la voi.

Toate informatiile le gasesti: AICI

Program in ziua 1

Ne trezim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Traseul pe care o sa il parcurgem este in circuit, incepe la cariera de piatra si se finalizeaza la Manastirea Izvorul Tamaduirii.

Salbaticie cat vezi cu ochii! Dupa un mic urcus apare si Culmea Pricopanului, o creasta veritabila cu suisuri si coborasuri, cu pante line si vai adanci. Poteca isi face drum printre formatiuni stancoase care izvorasc parca din pamant. Unele mai ascutite si mai interesante decat altele. Abia iti vine sa crezi ca esti in cei mai mici munti ai Romaniei. Si ce puzderie de culoare si miresme.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.


DIFICULTATE
Mediu
 
 
 
Mediu

Ce include pachetul?

  • Participarea la programul Oxigen

Ce nu include pachetul?

  • Transport: +150 lei  (decat daca se bifeaza la inscriere)
  • Mesele nespecificate în pachetul turistic
  • Cheltuielile personale
  • Taxa de vizitare Parcul National Muntii Macin - 6 lei/persoana (se poate bila la inscriere)

Care sunt termenele de plata?

  • 100% pana la data de  2 iunie


Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

- cash la sediul Oxigen, pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti;

- cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata;

- prin transfer bancar in conturi, cu mentiunea la detalii plata: "Macin": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. 

Informatii Precontractuale

 (Art. 5 OUG 2/2018)

Inainte de asumarea de catre calator a unui contract privind pachetul de servicii de calatorie sau a oricarei oferte corespunzatoare, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara, atunci cand pachetul este vandut prin intermediul acesteia, furnizeaza calatorului informatiile standard prin intermediul formularului din partea A sau B, dupa caz, din anexa nr. 1, precum si urmatoarele informatii, daca acestea sunt aplicabile pachetului:

a) Principalele caracteristici ale serviciilor de calatorie:
(i) 
* destinatia (destinatiile) calatoriei: Muntii Macin, localitatea Greci
* itinerariul: Bucuresti - Urziceni - Braila - Greci - Retur
* perioadele sejurului cu datele corespunzatoare: 4 iunie 2023
* cazarea, numarul de nopti incluse: fara cazare

(ii) 
* mijloacele de transport, caracteristicile si categoriile acestora: Microbuz sau autocar, in functie de numarul de persoane inscrise la excursie
* locurile, datele si orele de plecare si de intoarcere: 4 iunie, ora 06:00, plecare din Bucuresti, 30 aprilie, ora 16:00, plecare din Greci
* duratele si locurile opririlor intermediare si ale legaturilor de transport: Fara opriri intermediare

(iii) locatia, categoria turistica a unitatilor de cazare conform normelor din tara de destinatie: fara cazare
(iv) serviciile de masa oferite: fara masa
(v) vizitele, excursiile sau alte servicii incluse in pretul total convenit al pachetului:

Ce include pachetul?
Participarea la programul Oxigen

Ce nu include pachetul?
Transport: +150 lei  (decat daca se bifeaza la inscriere)
Mesele nespecificate in pachetul turistic
Cheltuielile personale
Taxa de vizitare Parcul National Muntii Macin - 6 lei/persoana (se poate bila la inscriere)

(vi) dimensiunea aproximativa a grupului: Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 7 persoane si un numar aproximativ de 30 de persoane.
(vii) limba in care vor fi furnizate serviciile turistice: limba romana
(viii) gradul de adecvare a calatoriei, luand in considerare nevoile calatorului: nivel mediu

b)
* S.C OXIGEN TRAVEL NATURE SRL 
* Adresa: Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti
* Telefon: (40) 371 235 840
* E-mail: contact@oxigentour.ro
c) 
* pretul total al pachetului: 160 lei
* penalitatile de incetare:

Conditiile standard  de penalizare a Calatorului aplicabile in cadrul Excursiilor efectuate in Romania
Pentru excursiile de 1 zi in Romania:
* 0%  si cu obtinerea unui voucher de calatorie cu contravaloarea sumei achitate, daca renuntarea se face cu mai mult de 5  zile calendaristice inainte de data plecarii ;
* 50% penalitate si 50 % voucher de calatorie pentru excursiile viitoare Oxigen daca renuntarea se face in intervalul 2-5 zile inainte de data plecarii;
* 100% penalitate daca renuntarea se face cu mai putin de 48 ore inainte de ora inceperii excursiei.

Pentru excursiile de 2 sau mai multe zile in Romania:
* 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 30 - 15 zile calendaristice inainte de data plecarii; Penalizarea se transforma intr-un voucher de calatorie in excursiile ulterioare;
* 35%  daca renuntarea se face  in intervalul 15 - 10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
* 50% daca renuntarea se face in intervalul 10-5 zile calendaristice inainte de data plecarii;
* 70% daca renuntarea se face in intervalul 5-2 zile calendaristice inainte de data plecarii
* 100% daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 2 zile calendaristice inaintea plecarii.

Nu constituie motiv de restituire a sumei achitate prezentarea in cadrul excursiei cu echipament necorespunzator participarii la programul contractat.  Astfel, calatorului i se vor retine toate cheltuielile datorate agentiei legate implementarea pachetului de calatorie. Oxigen Tour va anunta de fiecare data in cadrul pachetelor de calatorie comercializate echipamentul minim necesar pentru participarea in cadrul excursiilor. Aceste informatii sunt publice, pe site-ul agentiei, si vor fi luate la cunostinta de catre calator in momentul inscrierii in excursie.

d) modalitatile de plata si calendarul pentru achitarea soldului: 100% pana la data de 2 iunie 2023

e) numarul minim de persoane necesar pentru ca serviciile din pachet sa poata fi executate: 7
* daca nu se intruneste acest numar: In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va returna bani persoanelor care au achitat acest pachet turistic.
f) 
* informatii generale despre cerintele legate de pasaport si vize: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.
* formalitatile legate de sanatate in tara de destinatie: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.
g) posibilitatea calatorului de a inceta contractul oricand inainte de inceperea executarii pachetului: Calatorul poate inceta Contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea acestuia. In cazul in care Calatorul inceteaza Contractul privind pachetul de servicii de calatorie, la cererea sa, acesta poate fi obligat sa plateasca Agentiei de turism organizatoare o penalitate de incetare adecvata si justificabila, conform conditiilor standard de penalizare, mentionate in contract.
h)  Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral.Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno  si Conditiile Generale de Asigurare. In functie de optiunile selectate in momentul rezervarii, valoarea asigurarii storno poate varia. Un consultant Oxigen va reveni catre dumneavoastra cu tariful exact, in functie de momentul rezervarii. 

(2) In cazul contractelor privind pachetele de servicii de calatorie incheiate prin telefon, agentia de turism organizatoare furnizeaza calatorului informatiile standard prevazute in partea B din anexa nr. 1 si informatiile prevazute la alin. (1).
(3) In ceea ce priveste pachetele definite la art. 3 pct. 12 lit. b) pct. (v), agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara carora li se transmit datele se asigura ca fiecare dintre ele furnizeaza, inainte de asumarea de catre calator a unui contract sau a oricarei oferte corespunzatoare, informatiile prevazute la alin. (1), in masura in care acestea sunt relevante pentru serviciile de calatorie pe care le ofera fiecare. De asemenea, agentia de turism organizatoare furnizeaza in acelasi timp informatiile standard prin intermediul formularului prevazut in anexa nr. 1, partea C.
(4) Informatiile prevazute la alin. (1) - (3) sunt furnizate intr-un mod clar, inteligibil si bine evidentiat. In cazul in care aceste informatii sunt furnizate in scris, ele trebuie sa fie lizibile

Articole recomandate

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Macin

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”