L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie Fagaras: Scari spre cer pe Valea lui Stan

Pret de la
  170,00 Lei
24.08.2024 - 24.08.2024 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Mediu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
REZERVA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Noi stim ca cele mai de neuitat momente in viata sunt experientele, asa ca iti propunem o super excursie in munti, la aer curat si peisaje impresionante.

Numeroase cascade ne vor conduce de-a lungul drumului, vom urca trepte care ne vor trimite spre peisaje din ce in ce mai frumoase, iar sunetul apei ce curge in viteza ne va insoti in timpul traseului.

Ia-ti partenerul cu tine, cheama-ti prietenii sau hai sa ne imprietenim noi pe un traseu de poveste. Adrenalina o sa ne insoteasca pe traseul nelipsit de catarari, iar veselia ne va fi cel mai bun aliat.

Hai sa parcurgem impreuna acest traseu inedit, cu de toate, si sa ne bucuram de o experienta deosebita, pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de chei din Romania, Valea lui Stan!

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

*Ne intalnim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul. 

Odata ajunsi la intrarea in vale, ne echipam si pornim in aventura. Ne vom bucura de peisajele pe care le vom intalni in calatoria noastra, ne vom catara de-a lungul stancilor, cu ajutorul cablurilor fixate in stanci si vom trai o experienta oxigenata.

Durata traseului va fi de 5-6h, timp in care ne vom bucura de o aventura cu adrenalina, cu peisaje frumoase marcate de numeroasele cascade, cu momente la inatime atat la propriu, cat si la figurat.heart Valea lui Stan inseamna un traseu unic in Romania, iar pentru iubitorii de natura, de aer curat si de adrenalina este un loc pe care nu ar trebui sa il rateze.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.


 


 

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transport-Se bifeaza la rezervare + 145 lei de persoana
  • Mesele nespecificate în pachetul turistic;
  • Cheltuielile personale;


Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Vibe-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Valea lui Stan": RO32INGB0000999910685661 ING Bank

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Fagaras

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”