L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie Fagaras: Scari spre cer pe Valea lui Stan

11 Februarie
Valea lui Stan
140 Lei
Grup complet
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Excursie Fagaras: Scari spre cer pe Valea lui Stan

Noi stim ca cele mai de neuitat momente in viata sunt experientele, asa ca iti propunem o super excursie in munti, la aer curat si peisaje impresionante.

Numeroase cascade ne vor conduce de-a lungul drumului, vom urca trepte care ne vor trimite spre peisaje din ce in ce mai frumoase, iar sunetul apei ce curge in viteza ne va insoti in timpul traseului.

Ia-ti partenerul cu tine, cheama-ti prietenii sau hai sa ne imprietenim noi pe un traseu de poveste. Adrenalina o sa ne insoteasca pe traseul nelipsit de catarari, iar veselia ne va fi cel mai bun aliat.

Hai sa parcurgem impreuna acest traseu inedit, cu de toate, si sa ne bucuram de o experienta deosebita, pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de chei din Romania, Valea lui Stan!

DIFICULTATE
Mediu
 
 
 
Catarare pe stanci

Ce include pachetul?

  • Participarea la programul Oxigen

Ce nu include pachetul?

  • Transport-Se bifeaza la rezervare + 145 lei
  • Mesele nespecificate în pachetul turistic;
  • Cheltuielile personale;


Care sunt termenele de plata?

  • 100% pana la data de 10 februarie


  • Modalitatea de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

- cash la sediul Oxigen, pe Strada Fainari 26, bl. 50 , sc. D, interfon 101C, parter;

- cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata;

- prin transfer bancar in conturi, cu mentiunea la detalii plata: "Valea lui Stan":RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  

Atentie, pentru depunere numerar ING percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus in tariful expeditiei. 

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. 

Informatii Precontractuale

 (Art. 5 OUG 2/2018)

Inainte de asumarea de catre calator a unui contract privind pachetul de servicii de calatorie sau a oricarei oferte corespunzatoare, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara, atunci cand pachetul este vandut prin intermediul acesteia, furnizeaza calatorului informatiile standard prin intermediul formularului din partea A sau B, dupa caz, din anexa nr. 1, precum si urmatoarele informatii, daca acestea sunt aplicabile pachetului:

a) Principalele caracteristici ale serviciilor de calatorie:
(i) 
* destinatia (destinatiile) calatoriei: Valea lui Stan
* itinerariul:  Bucuresti - Pitesti - Transfagarasan - Retur
* perioadele sejurului cu datele corespunzatoare: 11 februarie 2023
* cazarea, numarul de nopti incluse: fara cazare

(ii) 
* mijloacele de transport, caracteristicile si categoriile acestora: microbuz 8+1
* locurile, datele si orele de plecare si de intoarcere: Piata Unirii - Bucuresti, 11 februarie 2023, 06:00-22:00.
* duratele si locurile opririlor intermediare si ale legaturilor de transport: fara opriri intermediare
(iii) locatia, categoria turistica a unitatilor de cazare conform normelor din tara de destinatie: fara cazare
(iv) serviciile de masa oferite: fara masa inclusa
(v) vizitele, excursiile sau alte servicii incluse in pretul total convenit al pachetului:

Tariful include:
- Participarea la programul Oxigen

Tariful nu include:
- Mesele nespecificate in pachetul turistic;
- Cheltuielile personale;
- Transport-Se bifeaza la rezervare + 145 de lei

(vi) dimensiunea aproximativa a grupului: Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 7 persoane si un numar aproximativ de 30 de persoane.
(vii) limba in care vor fi furnizate serviciile turistice: limba romana
(viii) gradul de adecvare a calatoriei, luand in considerare nevoile calatorului: Dificultate traseu: mediu

b)
* S.C OXIGEN TRAVEL NATURE SRL 
* Adresa: Str. Fainari, Nr.26, Bl.50, Sc.D, Interfon 101,Sect.2, Bucuresti
* Telefon: (40) 371 235 840
* E-mail: contact@oxigentour.ro
c) 
* pretul total al pachetului: 140 lei
* penalitatile de incetare:

Conditiile standard  de penalizare a Calatorului aplicabile in cadrul Excursiilor efectuate in Romania
Pentru excursiile de 1 zi in Romania:
* 0%  si cu obtinerea unui voucher de calatorie cu contravaloarea sumei achitate, daca renuntarea se face cu mai mult de 5  zile calendaristice inainte de data plecarii ;
* 50% penalitate si 50 % voucher de calatorie pentru excursiile viitoare Oxigen daca renuntarea se face in intervalul 2-5 zile inainte de data plecarii;
* 100% penalitate daca renuntarea se face cu mai putin de 48 ore inainte de ora inceperii excursiei.

Pentru excursiile de 2 sau mai multe zile in Romania:
* 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 30 - 15 zile calendaristice inainte de data plecarii; Penalizarea se transforma intr-un voucher de calatorie in excursiile ulterioare;
* 35%  daca renuntarea se face  in intervalul 15 - 10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
* 50% daca renuntarea se face in intervalul 10-5 zile calendaristice inainte de data plecarii;
* 70% daca renuntarea se face in intervalul 5-2 zile calendaristice inainte de data plecarii
* 100% daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 2 zile calendaristice inaintea plecarii.

Nu constituie motiv de restituire a sumei achitate prezentarea in cadrul excursiei cu echipament necorespunzator participarii la programul contractat.  Astfel, calatorului i se vor retine toate cheltuielile datorate agentiei legate implementarea pachetului de calatorie. Oxigen Tour va anunta de fiecare data in cadrul pachetelor de calatorie comercializate echipamentul minim necesar pentru participarea in cadrul excursiilor. Aceste informatii sunt publice, pe site-ul agentiei, si vor fi luate la cunostinta de catre calator in momentul inscrierii in excursie.

d) modalitatile de plata si calendarul pentru achitarea soldului: 100% pana la data de 10 februarie
e) numarul minim de persoane necesar pentru ca serviciile din pachet sa poata fi executate: 7
* daca nu se intruneste acest numar: In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va returna bani persoanelor care au achitat acest pachet turistic.
f) 
* informatii generale despre cerintele legate de pasaport si vize: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.
* formalitatile legate de sanatate in tara de destinatie: Conditiile de calatorie sunt prezentate pe site-ul: https://www.mae.ro . Respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Oxigen Tour nu isi asuma raspunderea pentru faptul ca unui turist i se poate refuza solicitarea de intrare in tara de destinatie.
g) posibilitatea calatorului de a inceta contractul oricand inainte de inceperea executarii pachetului: Calatorul poate inceta Contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea acestuia. In cazul in care Calatorul inceteaza Contractul privind pachetul de servicii de calatorie, la cererea sa, acesta poate fi obligat sa plateasca Agentiei de turism organizatoare o penalitate de incetare adecvata si justificabila, conform conditiilor standard de penalizare, mentionate in contract.
h)  Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral.Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno  si Conditiile Generale de Asigurare. In functie de optiunile selectate in momentul rezervarii, valoarea asigurarii storno poate varia. Un consultant Oxigen va reveni catre dumneavoastra cu tariful exact, in functie de momentul rezervarii. 

(2) In cazul contractelor privind pachetele de servicii de calatorie incheiate prin telefon, agentia de turism organizatoare furnizeaza calatorului informatiile standard prevazute in partea B din anexa nr. 1 si informatiile prevazute la alin. (1).
(3) In ceea ce priveste pachetele definite la art. 3 pct. 12 lit. b) pct. (v), agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara carora li se transmit datele se asigura ca fiecare dintre ele furnizeaza, inainte de asumarea de catre calator a unui contract sau a oricarei oferte corespunzatoare, informatiile prevazute la alin. (1), in masura in care acestea sunt relevante pentru serviciile de calatorie pe care le ofera fiecare. De asemenea, agentia de turism organizatoare furnizeaza in acelasi timp informatiile standard prin intermediul formularului prevazut in anexa nr. 1, partea C.
(4) Informatiile prevazute la alin. (1) - (3) sunt furnizate intr-un mod clar, inteligibil si bine evidentiat. In cazul in care aceste informatii sunt furnizate in scris, ele trebuie sa fie lizibile

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Fagaras

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”