L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie munte: Brambura spre Varful Baiul Mare

Pret de la
  180,00 Lei
27.04.2024 - 27.04.2024 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Greu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Va invitam la o excursie in Muntii Baiului. Va asiguram de o experienta autentica, cu peisaje de vis, aer curat si veselie.

De ce ne plac Muntii Baiului? Pentru ca ofera cea mai frumoasa priveliste spre Bucegi. Ca sa nu fie Bai Mare, in weekend se lasa cu relaxare!

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne intalnim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul. Ne cunoastem si plecam spre destinatie.

Cu rucsacii de tura in spate vom porni pe traseul din Muntii Baiului, care va incepe din Busteni, chiar din spatele castelului Cantacuzino. Este un traseu mai putin batut de turisti -  iar un traseu nou ne bucura de fiecare data. Atingem Culmea Zamora, si ne indreptam catre Varful Baiutu (1826 m)-Varful Baiul Mic - Saua Baiului - Varful Baiul Mare, cel mai inalt din Muntii Baiului (1895 m).

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transportul + 135 de lei - se bifeaza la rezervare
  • Mesele nespecificate in pachetul turistic;
  • Cheltuielile personale;

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Muntii Baiului": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Baiului

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”