Craciun la Budapesta

City Break, Relaxing

Cand?

22-26 decembrie 2017

Unde?

Budapesta

Cat?

965,00 lei

Locuri disponibile

0

Anul acesta mergem la Budapesta pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa!  Cu o vechime de aproape 2000 de ani Budapesta este astazi o metropola a distracției, a culturii și a relaxării si ne ofera ocazia perfectă de a celebra călduros sarbatorile de iarnă!. Vino alaturi de Oxigen să sarabatorim Craciunul la Budapesta!

Pe 22 decembrie, la ora 06.00 pornim în frumoasa noastră escapada din București. Ne întâlnim în fața Hotelului Horoscop din Piața Unirii și ne urcăm în Autocarul Bucuriei, cu destinația zilei: Budapesta. Ajungem seara si ne cazam la Hotelul Park Inn by Radisson. Suntem in vacanta de Craciun si obiectivele noastre sunt: relaxarea, distractia si de ce nu – rasfat!

Astazi este ziua in care plecam la pas pentru a ne bucura de frumusetea orasului, socotit de multi  drept cea mai frumoasa capitala de pe Dunare. Mai ales ca atmosfera de Craciun va spori in mod sigur farmecul orasului. Ajungem în Cartierul Cetății din Buda, unde vizităm numeroase atracții precum Biserica Matthias, Bastionul Pescarilor sau Palatul Budei, denumit și Palatul Regal. Vizităm cele mai importante piețe și monumente din oraș și ne lăsăm copleșiți de bogăția arhitecturală din jur. 

Tot astazi ne vom lasa imbatati de miresme, culori si gusturi in numeroasele Piete de Craciun amenajate -  pentru ca Budapesta nu are un singur Targ de Craciun, ci mai multe!

Incheiem seara tarziu in noapte cu o Croaziera pe Dunare!

Incepem dimineata devreme cu vizita la Parlament si apoi cu o mini excursie catre Defileul Dunarii. Astazi este Ajunul Craciunului si multe restaurante sau magazine vor fi inchise. Dupa amiaza ne indreptam spre hotel pentru Cina festiva de Craciun.

Astazi este momentul sa ne relaxam si sa ne reimprospatam fortele.

Mergem la cele mai frumoase băi termale din Europa ca sa ne desfătăm simțurile, așa cum o făceau romanii din secolul al II-lea. Budapesta este supra-numit ”Orașul Spa”, deoarece are cele mai multe izvoare termale și medicinale dintre toate capitalele lumii!
 

In ultima zi a vacantei ne bucuram de cafea si mic dejun, apoi ne imbarcam in Autocarul Bucuriei si pornim spre casa. In drum spre casa putem face o oprire in Pusta Maghiara pentru un spectacol superb de calarie asortat cu o masa traditionala maghiara!

Excursia include:

- transport cu autocarul

- ghid pe tot parcursul excursiei

- 4 nopți cazare în Budapesta la Hotel Park Inn by Radisson cu mic dejun inclus

- tur pietonal ghidat

- excursie in Defileul DunariiNu sunt incluse:

- intrările la obiectivele turistice,

- croaziera pe Dunăre,

- mesele şi celelalte cheltuieli personale.

- excursiile optionale

- cina festiva de Craciun.

- spectacol de calarie + masa in Pusta Maghiara

-loc preferential in autocar - 10 euro

 

Pachetul turistic trebuie achitat cu cel putin 10 zile inainte de plecarea in excursie. In situatia in care turisii nu achita pachetul turistic in termenul mentionat, isi vor pierde locul rezervat. Agentia de turism nu este responsabila pentru eventualele pierderi suferite de turist daca acesta nu respecta conditiile contractuale.

 

Pentru plata efectuata prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus in tariful expeditiei.

 

In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervam dreptul de a modifica programul propus in cadrul acestui pachet turistic.

 

Vino cu Oxigen sa te bucuri de iarna in cele mai frumoase locuri!

Diana Țâmpu
Diana este o persoana cu o atenție înăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult

Excursia se realizează dacă se înscrie un grup de minim 30 de turiști.