Excursie de o zi in Ciucas

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

24 februarie 2018

Unde?

Ciucas

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

1

Pentru sâmbăta de Dragobete, Oxigen vă propune un traseu ”de suflet”, deci o excursie in Munții Ciucaș. Așa că ia-ți jumătatea și oferă-i drept cadou o aventura la munte, unde peisajele spectaculoase: Sfinxul Bratocei, Turnul lui Goliat, Vf. Ciucaș, Babele la Sfat, Țigăile Mari.

Dacă te atrage propunerea noastră si vrei sa faci trekking pe munte, te așteptăm să sărbătorești iubirea la înălțime! Distractia la munte este intotdeauana relaxanta si binemeritata dupa o saptamana plina.

Sâmbătă 24 februarie, ne întâlnim la ora 06.00 în fața Hotelului Horoscop și ne îmbarcăm în Autocarul Bucuriei, pe ruta Vălenii de Munte – Cheia, până în Pasul Bratocea.

Ne echipăm și pornim pe marcaj bandă roșie pe traseul Pasul Bratocea – Sfinxul Bratocei – Culmea Bratocea - Șaua Țigăilor.

De aici ne vom delecta cu panorama Turnului lui Goliat, apoi vom porni pe marcaj cruce roșie pe sub traseul de creastă spre Cabana Muntele Roșu.

Cum spectacolul muntelui continuă, vom face pauze lungi pentru privit și făcut poze, așa că asigurați-vă că aveți baterii și card de date generos.

Ne vom opri la Cabana Ciucaș pentru a lua masa, apoi ne vom îndrepta spre Cabana Muntele Roșu. 

Traseul va dura 6-7 ore și este de dificultate medie, fără a presupune parcurgerea unor porțiuni tehnice sau dificile. Vom urca aproximativ 600 m altitudine.

Ne întoarcem în București în jurul orei 22:00, bucuroși că am sărbătorit Dragobetele cu iubire, fie ea chiar și pentru munte.

 

Tariful include:

- Transport cu autocarul (București – Cheia și retur);

- Ghidaj

 

Servicii neincluse:

- Mesele

- Băuturile alcoolice şi nealcoolice

- Loc preferențial în autocar.

 

Echipament obligatoriu:

- Bocanci impermeabili

- Șosete de schimb

- Pantaloni trekking

- Windstopper

- Bluză polar

- Rucsac de tură 30-35l

- Pelerină de ploaie

- Frontală / lanternă

- Cremă protecție solară, ochelari de soare

- Șapcă / buff

- Bețe de trekking (opțional)

 

 Modalitate de plată:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );

• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.

• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Ciucas": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 

• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

 

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 17 februarie . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 17 februarie.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.