Ciucas, in vizita la Goliat

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

24 februarie 2018

Unde?

Ciucas, in vizita la Goliat

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

48

Stiti de ce masivul Ciucas este supranumit “Muntele lui Goliat”? In februarie mergem in Ciucas, sa fotografiem uriasele turnuri ale lui Goliat.

Ciucasul dispune de trasee superbe, nu foarte grele insa mereu fermecatoare! Propunem o excursie de o zi pana la Cabana Ciucas (1595 m).

Sambata 24 februarie, ne intalnim la ora 06.00 la Hotel Horoscop si plecam imbarcati in Autocarul Bucuriei in directia Valenii de munte - Cheia, pana la poalele Ciucasului. Luam rucsacii si pornim pe traseul Cabana Muntele Rosu – Cabana Ciucas si retur. Propunem un traseu in circuit, de dificultate medie, in sensul in care dutata acestuia este de aproximativ 6-7 ore. Traseul nu presupune portiuni tehnici, dar are o durata mai mare. Avem suficient timp pentru a face zeci de fotografii pe traseu.

Ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 22:00

Tariful include:

♣Transport cu autocarul ( Bucuresti – Zarnesti si retur);

♣ Ghidaj

Servicii neincluse:

♣ Mesele;

♣ Băuturile alcoolice şi nealcoolice;

♣ Loc preferential in autocar.

Echipament obligatoriu:

♣ Bocanci;

♣ Pantaloni trekking

♣ Geaca de iarna

♣ Polar

♣ Bete de trekking (optional)

♣ Rucsac de tura (obligatoriu)

♣ Pelerina de ploaie

♣ Frontala/lanterna

 

Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );

• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.

• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Ciucas": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 

• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

 

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 17 februarie . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 17 februarie.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.

Rezerva

Oferte recent adaugate

Articole populare