Natură, picnic și relaxare la Mestecănișul de la Reci

City Break, Party, Relaxing

Cand?

23 iunie 2018

Unde?

Mestecanisul de la Reci

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

0

Te-ai săturat de stat pe scaun, cu ochii în monitor? Te-ai săturat de traficul din București? Te invităm într-o excursie de relaxare cum nici Oxigen nu a mai organizat până acum. Ai auzit de Mestecănișul de la Reci? Dacă da, atunci știi despre ce este vorba și îți vei dori să revii. Dacă nu, îți spunem doar atât: 2.100 h de păduri de mesteacăn, pin, arini, pajiști naturale și turbării.

Ia-ți hamacul, o pătură, coșul de picnic, cartea preferată și hai la o gură de oxigen și de relaxare cum poate nu ai mai avut de mult!

Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii, ne îmbarcăm în autocarul bucuriei și pornim pe ruta București – Reci.

Intrăm în pădurile de la Reci în căutarea naturii sau a unui loc numai bun pentru relaxare. Fiecare se poate plimba după pofta inimii, în căutarea mestecenilor, pinilor, nuferilor, a unui cadru bun de fotografiat sau a unui loc izolat pentru relaxare.

Fie că îți așezi pătura într-o poiană printre pâlcuri de mesteceni, pini sau arini, fie că îți întinzi hamacul sub coroana lor, nebunia săptămânii va fi departe.

Ochii vor schimba albul rece al monitorului cu albul pur al scoarței de mesteacăn și al nuferilor, iar singura ”sarcină” va fi aceea de a nu face decât ceea ce dorești.

Poți porni în căutarea dunelor de nisip, a broaștelor albastre sau a locului în care a fost filmată o parte a filmului Cold Mountain.

Poți exersa tehnici fotografice utilizând decorul generos oferit de pădure.

Sau poți lenevi pe pătură sau în hamac, citind o carte care îți zace de mult pe noptieră.

După câteva ore de încărcat bateriile, vom porni spre Biserica Fortificată de la Prejmer, cea mai puternică și mai bine păstrată biserică-cetate medievală din estul Europei, construită în secolul XIII de cavalerii teutoni.

Vom ajunge în București în jurul orei 22:00.

Echipament necesar:

- pătură pentru picnic / hamac

- coș de picnic

- windstopper / geacă impermeabilă

- cremă cu factor de protecție UV

- cremă / spray protecție insecte

- șapcă / buff

 

Tariful expediției include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toată durata traseului

 

Nu sunt incluse:

- loc preferential in autocar - 10 euro

- taxa vizitare Biserica Fortificată de la Prejmer - 10 lei

- mesele nespecificate

 

Pentru mai multe detalii despre rezervația Mestecănișul de la Reci, vă invităm să urmăriți un documentar de excepție, marca România Sălbatică, realizat de către fotograful Dan Dinu, documentar ce poate fi vizionat accesând link-ul  https://vimeo.com/157564189.

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Mestecanis": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 iunie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 10 iunie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Cristi Cochina
Este un alpinist profesionist, o persoană calmă și echilibrată care știe cum să reacționeze în situații limită.
Citeste mai mult
Florina Cochină
Florina este omul care știe să facă conexiuni între obiectivele proiectului și experiențele oamenilor. Datorită acestui talent, rezultatele bune și amintirile plăcute apar imediat. Dorința ei de a experimenta și de a evolua o face o persoană dedicată și serioasă: dedicată atât muntelui, cât și clienților.
Citeste mai mult

Această tură se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În cazul în care ecursia nu se va desfășura din vina agenției, Oxigen Tour returnează banii persoanelor care au plătit acest pachetul turistic.