Aventura in Dolomiti 2018

Trekking, City Break, Climbing, Party, Relaxing

Cand?

18-23 septembrie 2018

Unde?

Dolomiti

Cat?

460,00€

Locuri disponibile

5

In 2019 ne aventuram din nou in Dolomiti. Hai cu noi! https://www.oxigentour.ro/Aventura-Via-Ferrata-Dolomiti-2019

Dolomitii sunt cu siguranta cei mai frumosi munti in care vei ajunge vreodata. Sunt renumiti pentru traseele Via Ferrata – “drum de fier” in traducere directa din limba italiana si reprezinta trasee montane cu scari, trepte si cabluri fixate in stanca folosite pentru a-ti inlesni ascensiunea dar si pentru a te asigura. Este o forma mai sigura si mai spectaculoasa a alpinismului. Traseele pe care le propunem sunt destinate tuturor iubitorilor de munte cu experienta montana medie. Experienta anterioara pe trasee de via ferrata nu este obligatorie.

Asadar, aventura pe care o pregatim in Munții Italiei se anunta una pe care nu o vom putea uita cu usurinta.

Confortul si odihna echipei sunt foarte importante prin urmare nu vom petrece nicio noapte la camping. Ne stabilim cartierul general in San Vito di Cadorre la Hotelul Roma si cu harta in fata dar si carti despre toate traseele din Dolomiti stabilim programul pentru zilele urmatoare. Verificam echipamentul, starea de spirit a fiecarui membru al echipei dar si conditiile meteo din zilele urmatoare. In functie de toate variabilele stabilim ordinea in care vom aborda traseele alese. Ne trezim odata cu rasaritul soarelui si incepem vanatoarea de povesti, peisaje si momente unice. Traseul primei zile este unul de dificultate si durata medie – ne incalzim muschii, ii obisnuim cu efortul si ii pregatim pentru zilele urmatoare. Avem suficient timp pentru a ne obisnui cu minunatiile care ne inconjoara, pentru a fotografia, sau pur si simplu pentru a lasa gandurile sa ne copleseasca. Fiecare zi este dedicata unei zone diferite si unui nou traseu de via ferrata. Cat vezi cu ochii doar munti, unii mai frumosi ca altii! Si oriunde ai calca vezi urmele primului razboi mondial. Este impresionant cum italienii au transformat acest teatru de razboi in ceea ce pentru noi pare un imens parc de aventura outdoor. In una din zile ne vom relaxa dupa traseele din zilele trecute si vom vizita renumitele turnuri ale dolomitilor – Cinque Torri, vom admira alpiniistii de pe Turnul Mare sau vom intra in transeele si buncarele refacute exact ca acum 100 de ani in muzeul razboiului in aer liber.

Ne propunem sa facem trasee in masivele:
• Monte Cristallo;
• Tofana di Mezzo;
• Sella;
• Piz Boe de unde admiram vestitul ghetar Marmolada – Regina Dolomitilor;
• Nuvolao – Conque Torri.

Ne rezervam dreptul de a avea decizia de a alege traseul de via ferrata in functie de conditiile din teren, conditiile meteo si conditia fizica a participantilor.

Cat costa toata distractia?
- 460 Euro (5 nopti cazare Hotel Roma ***, transport cu masina in Italia catre traseele de via ferrata, ghid) ;
- 560 Euro( transport cu masina: Bucuresti – Italia si retur, 5 nopti cazare Hotel Roma ***, transport catre traseele de via ferrata, ghid. Cei ce aleg aceasta optiune de traseu vor trebui sa ia in calcul 2 zile in plus pentru transportul cu masina) ;
- 790 Euro ( transport cu avionul: Bucuresti – Milano si retur, transfer cu masina Milano – San Vito din Cadore. 5 nopti cazare Hotel Roma***, transport catre traseele de via ferrata, ghid, bagaj de mana mic, bagaj de cala - 23kg) .

Nu sunt incluse:

  • Mesele;
  • Parcarile;
  • Intrarile la obiectivele turistice;

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Dolomiti": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
diana@oxigentour.ro  / 0721.566.427

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 30% din tariful excursiei pana la data de 01.07.2018 . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 20 iulie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Pentru plata efectuată prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.


În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

 

Diana Țâmpu
Diana este o persoana cu o atenție înăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Ștefan Ionescu
Experiența lui în alpinism și atelierele de park adventure și ture montane îl fac pe Ștefan un bun planificator al celor mai senzaționale aventuri. Cu o gândire strategică și practică, Ștefan este un ghid cu temeinice cunoștințe tehnnice, remarcat de foarte multă lume și iubit de turiști.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult

Excursia se organizeaza pentru un numar minim de 20 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.

Toti cei care se inscriu in pachetele turistice oferite de Oxigen Tour prin oricare modalitate de plata, se supun conditiilor stipulate in Contractul cadru al agentiei. Va rugam sa cititi cu atentie modalitatile de returnare a banilor, in situatia in care nu puteti participa in cadrul excursiei din vina dumneavoastra.