Circuitul celor 7 Lacuri din Rila

Trekking, Party, Relaxing

Cand?

20-22 iulie 2018

Unde?

Musala

Cat?

125,00€

Locuri disponibile

0

In 2019 vizitam din nou Muntii Rila. Hai cu noi! https://www.oxigentour.ro/Excursie-Bulgaria-5-Lacuri-Rila

Inca de primul an Oxigen am vizitat Muntii Rila si de fiecare data ne-au bucurat cu peisaje minunate si cu experiente de neuitat. Niciodata nu ne-am intors dezamagiti si mereu am avut parte de aventura. In iulie ne reintoarcem pe varful Musala la 2925m altitudine dar vom admira si peisajele de vis in celebrul Circuit al celor 7 Lacuri din Muntii Rila!

 

Vineri la ora 06:00 dimineata plecam din fata Hotelului Horoscop cu destinatia Borovets. Pentru ca este vara, avem timp de o vizita de trei ore in capitala Bulgariei, Sofia. Seara ajungem in statiune si ne cazam la hotel ELA Borovets. Restul serii il rezervam pentru relaxare, vizita statiune sau socializare.

 

Dis de dimineata dupa micul dejun ne indreptam spre Telecabina Yastrebets pentru a fi primii la rand. Telecabina ne scuteste de o ascensiune de 4 h cu o diferenta de nivel de 1000m.
Ajunsi la 2363 m alt. incepem ascensiunea propriu-zisa. Aprox. 4 ore pana pe varf. Pe traseul spre varf vom trece pe langa cabanele Musala – 2389m alt si Everest – 2709m alt, prin urmare daca vom simti oboseala pe traseu ne putem opri la oricare dintre ele pana cand restul grupului se intoarce de pe traseu. Seara o vom petrece in barul Hotelului la povesti si intamplari amuzante din traseul pe care tocmai l-am incheiat.


 

Astazi vom porni spre celebrul traseu al celor 7 lacuri si vom descoperi legendele lor!

Se spune ca prin muntii Rila traia un cuplu de tineri îndrăgostiți. Dar pentru că iubirea lor nu a avut un sfârșit fericit, fata a plâns încontinuu timp de câteva zile, iar lacrimile ei au format ”Ochii muntelui” asa cum mai sunt denumite cele 7 lacuri.
Vom urma poteca aproximativ 3 ore, pe un traseu relaxant cu peisaje impresionante. Finalizam traseul si pornim spre casa.

Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 23:00


 

Echipament necesar:

- Bocanci

- Tricou, polar, windstopper

- Pantaloni de trekking

- Parazapezi

- Bete de trekking (optional)

- Frontala

Tariful include:

- Transportul cu autocar 3*pe ruta Bucuresti – Ruse – Sofia – Borovets – Sapareva Banya -Bucuresti
- Cazare doua nopti la Hotel Ela Borovets 3* - loc in camera dubla sau tripla cu mic dejun inclus
- Ghizi insotitori pe toata durata pachetului turistic.


Tariful nu include:

- Bilet telecabina/telescaun

- Alte mese nespecificate in pachetul turistic

- Suveniruri si alte cheltuieli personale.

- Asigurare medicala si asigurare storno.

- Loc preferential in autocar

 

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Circuitul celor 7 Laculri din Rila": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864
 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult

Această tură se organizează pentru un număr minim de 20 de participanți. În cazul în care ecursia nu se va desfășura din vina agenției, Oxigen Tour returnează banii persoanelor care au plătit acest pachetul turistic.