Rafting, tiroliana si cel mai adanc Canion din Europa 2019 | OxigenTour

Rafting, tiroliana si cel mai adanc Canion din Europa 2019

Trekking, City Break, Rafting, Relaxing

Cand?

29 mai-02 iunie 2019

Unde?

Muntenegru

Cat?

195,00€

Locuri disponibile

12

Drumul spre Muntenegru strabate peisaje de vis, iar combinatia dintre munte si rafting pe Tara aduce cele mai tari senzatii. Toate le vom experimenta in aceasta excurie. Ne reintoarcem in Muntenegru, vizitam Belgrad si Sarajevo si ne aventuram pe cea mai mare tiroliana din Balcani (peste Canionul Tara). Sosele inguste si foarte inguste, peisaje pe care nu ni le vom putea scoate din minte fac din circuitul in Muntenegru, Serbia si Bosnia o aventura de neuitat. 

Pentru inscrieri si informatii ne puteti suna la 0726.992.873 sau da un mail la andrei@oxigentour.ro

Bucuresti - Sarajevo

La ora 20:00 se imbarcam in Autocarul Bucuriei de la Hotel Horoscop din Piata Unirii si plecam pe traseul Pitesti - Craiova - Turnu Severin. Ajungem in Sarajevo in jurul pranzului. Ne cazam si incepem sa colindam stradutele vechiului oras ramas in istorie pentru incidentul ce a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. Cu toate ca asezarea isi are radacinile in preistorie, orasul modern a fost construit ca o fortareta otomana in secolul al 15-lea.

Rafting pe Tara

Il alungam pe Mos Ene de pe gene si ne improspatam fortele cu un mic-dejun satios. Apoi ne deplasam pe ruta Sarajevo – Foca – Scepan Polje. Ajungem in jurul pranzului in zona celebrului Canion Tara. Rafting pe Tara si multa adrenalina vor fi cuvintele de ordine ale orelor ce urmeaza. 

Vom fi ghidati de instructori bosnieci sau muntenegreni (care s-au oprit din crescut abia la 2 m). Ne vom imbraca in neoprene și vom lasa adrenalina sa ne pulseze in vene, pentru ca urmeaza sa ne bucuram de 3 ore de rafting pe Tara.

Dupa asa experienta wow, incheiem ziua cu o cina in stil traditional sarbesc si schimbam impresii. In felul acesta, tesem povesti minunate cu care ii vom  vraji si ii vom face gelosi pe cei de acasa.

Zipline - cea mai mare tiroliana din viata ta + Belgrade

Dupa un somn odihnitor si dupa micul-dejun , ne imbarcam in autocarul Bucuriei si pornim spre Belgrade, dar nu inainte de a ne da pe cea mai tare tiroliana din Muntenegru. Vom pluti deasupra raului Tara pe o lungime de sute de metri. Vom simti aventura la propriu. Ajungem in Belgrade dupa-amiaza. Facem un tur panoramic, admiram Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare al orasului), Biserica Sfanta Sava, Parlamentul. Ne petrecem nopatea in capitala Serbiei.

Sarbatorim ultima noapte de vacanta in stil oxigenesc: veselie cat cuprinde.

Belgrade- Bucuresti

Dupa micul dejun, impachetam si setam destinatia Bucuresti. Ajungem acasa spre seara, cu o multe amintiri si o vancata despre care vrem sa povestim iar si iar.

Echipa de ghizi
Ghizii Oxigen sunt veseli, sociabili, si pregatiti corespunzator, astfel incat sa faca din excursia ta o experienta care da dependenta. Indiferent ca alegi sa te cateri, sa faci rapel, sa strabati poteci de munte sau sa te pierzi pe stradutele unui oras, ei sunt acolo sa se asigure ca totul merge bine si tu te bucuri la maxim de fiecare clipa.  Ghizii sunt alesi in prima saptamana a lunii in curs.
Citeste mai mult

1. Numărul de participanți

Excursia se realizează pentru un număr minim de 25 de persoane si un număr aproximativ de 50 de persoane.

În cazul în care excursia nu se realizează din vina agenției, Oxigen Tour va returna bani persoanelor care au achitat acest pachet turistic.

În cazul în care nu puteti participa la excursie din motive personale, pentru anulări și penalizări,  va rugăm să consultați .


2. Termene de plata

-avans 30% din tariful total, se achita pana la data de 10 aprilie.(În limita locurilor disponibile, se pot face înscrieri și ulterior datei de 10 aprilie, cu respectarea termenelor de plata)

-rata 1: 60% din tariful total, s