Best Deals
Excursiile weekendului 6-7 martie Excursiile weekendului 13-14 martie Vacanță de Paște

Vrei să ai o excursie organizată doar pentru tine, să traiești o experienta pe munte, să descoperi o regiune, să inveți să faci fotografii în cele mai minunate locuri fără să depinzi de programul nimănui?

Închide ochii și imaginează-ți următorul scenariu: te plimbi liber, lași adrenalina să pulseze în vene, descoperi locuri ale căror frumusețe îți taie respirația. Alături ai unu ghid fain ce condimentează aventura cu experiența lui și, după caz, prieteni dragi sufletului tău.

Pleci la drum atunci când îți permite programul, având la dispoziție o mașină care te duce acolo unde picioarele de-abia așteaptă să fie puse-n mișcare.

Noi, Oxigen Tour, transformăm vise în realitate și dorințe în concret. Sau cel puțin ne dăm toată silința să o facem. Și există un simplu mod de a testa cele ce-ți povestim - Vino cu noi! Ai curaj? Se zice și se știe că oferim Experiențe care dau dependență!            

Toate pachetele noastre pot fi personalizate și adaptate nevoilor, dorințelor, așteptărilor tale și ale grupului tău de prieteni. Ne definește profesionalismul, punctualitatea și creăm povești în contexte în care primează siguranța ta.

Găsești mai jos pachetele noastre preferate. Dacă niciuna dintre experiențe nu te-a convins, dă-ne un mail și punem la cale aventuri pe gustul tău.

Suntem entuziasmați să (re)descoperim lumea avându-te alături.

 

Interne:

Pesteri si chei din muntii Apuseni (zona Pades si Ramet)

Din Maramures in Bucovina pe drumuri vechi si mocanita

Delta foarte salbatica