Concurs
Win An
Adventure

O zi la cele mai frumoase cascade din Balcani toamna - editia IV, 14 octombrie

City Break, Relaxing

Cand?

14 octombrie 2017

Unde?

Lovech

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

0

Oxigen te duce intr-o excursie de o zi in cea mai frumoasa zona a Bulgariei, Lovech si Krushuna.
O zi de relaxare in care descoperim locuri noi si unice in Europa. Cascade suspendate, ape turcoaz, podete de lemn, si o lume subterana ne asteapta sa le descoperim.

 

Ne intalnim dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii si pornim pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Krushuna-Lovech.
Vom opri la Krushuna – o locatie unica in Balcani. Aici ne vom bucura de minunile oferite de peisaj. Cascade lungi, cristaline ce coboara lin pe un covor de muschi verde crud. Pesteri adanci cu ferestre sculptate pe acoperisul acestora. Pestera Devetashka - unica in Balcani – o imensa lume subterana ne astepta sa o fotografiem. Minunile naturii ne vor urmari la fiecare pas.

La cativa kilometri distanta vom intra in Lovech. Un orasel micut (de marimea Reghinului), presarat cu strazi pietruite si cladiri cochete. Orasul ne va oferi un aer boem, intr-o arhitectura medievala. Ne vom plimba pe celebrul Pod Acoperit si ne pozam pe stradutele cartierului Verosha. Incheiem traseul cu o panorama asupra orasului de pe Fortaretei Hissar.

Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 23:00 in functie de trafic si de vama.

Tariful acestei excursii este de 150 lei si include:
-transport cu autocarul pe traseul propus
-ghid insotitor pe tot parcursul traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale
-intrarile la obiective: Fortareata Hissar –aproximativ 4 leva; Pestera Devetashka – aproximativ 3 leva

-loc preferential in autocar - 10 euro


Pentru plata efectuata prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus in tariful expeditiei.

In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervam dreptul de a modifica programul propus in cadrul acestui pachet turistic.

Radu Ghiorma
Radu G. este o persoană dedicată și serioasă. Îi place să ofere siguranță turiștilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus să împărtășească tainele muntelui cu ceilalți, și face acest lucru cu plăcere. În același timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce și-o asumă pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu să ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuşeşte să facă cu succes legătura între marketing şi aventură, și în același timp ne temperează şi ne promovează valorile.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti.

Ne pare rau dar oferta a expirat.

Te asteptam in urmatoarele noastre ture

Oferte recent adaugate

Articole populare