L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/Scotia Comprimat/Scotia-Variante-Banner-Oxigen (1)-min.jpg

Tu intrebi, Oxigen raspunde- Scotia

Scotia este o tara britanica?

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (Regatul Unit), cuprinde patru tari constitutive: Anglia, Scotia si Tara Galilor (care alcatuiesc in mod colectiv Marea Britanie), precum si Irlanda de Nord (descrisa in mod diferit ca tara, provincie sau regiune).


Ce limba se vorbeste in Scotia?

Engleza scotiana- dialectul englez vorbit in Scotia.


Care este capitala Scotiei?

Capitala Scotiei este Edinburgh.


Ce moneda se foloseste in Scotia?

Moneda este- Lira sterlina.


Pentru ce este cunoscuta Scotia?

Scotia este cunoscuta pentru: castele, Muntii Scotiei, Loch Ness, Whisky, cimpoi, insula Skye si spectaculosul traseu pana pe Varful Ben Nevis.


Cum este mancarea in Scotia?

Bucataria clasice scotiena este plina de carbohidrati si carne - in principal ovaz sau cartofi si carne de vita, carne de vanat sau miel. Tocanele si supele sunt foarte populare la ei, avand in vedere climatul ploios, si de asemenea, mult peste sarat sau afumat.


Ce sa nu faci in Scotia?

Nu pretinde ca esti scotian, nu face un accent scotian prost, nu pune intrebari nesfarsite despre bani, nu le spune oamenilor ca monstrul din Loch Ness nu exista, nu te astepta la vreme buna,  nu vizita doar Edinburgh.


Se vede Aurora Boreala din Scotia?

Aurora poate fi vazuta oriunde in Scotia atunci cand sunt conditiile potrivite si unde poluarea luminoasa este la minimum.

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”