Best Deals
Excursiile weekendului 15-16 mai Vacanță de vară Excursia săptămânii Excursiile weekendului 22-23 mai

                                           1. Tură foto în Ciucaș                                                    2. Marea bălăceală din Cheile Râmețului și frumusetile Trascăului

                                               27 septembrie 2020                                                                                             11-13 septembrie 2020

                                                           

                             

Pentru pasionatii de fotografia de calatorie lansam din aceasta toamna ture fotografice. Turele vor fi variate, vom lansa ture pentru fotografia de peisaj si ture pentru fotografia de calatorie. Aceste ture se adreseaza in principal fotografilor incepatori si pasionati care doresc sa plece cu amintiri frumoase din locurile pe care le viziteaza. De asemenea in cadrul acestor ture vom invata cum sa ne integram in peisaj, cum sa fotgrafiem pe teren, modalitati de abordare a unei persoane pe care dorim sa o fotografiem, etc.  Participarea in cadrul acestore ture nu este conditionata de detinerea unui echipament de fotografie de nivel avansat, fiecare poate fotografia cu orice doreste: DSLR sau mirrorless entry level, un smartphone sau de ce nu, un aparat foto pe film. Noi consideram ca nu echipamentul este cel mai important ci intotdeauna cel care il foloseste.

 

 Trainerul este Mihai Olaru, pasionat de fotografia de calatorie, organizator de ture foto atat in tara cat si in strainatate.

 De asemenea pe viitor vom avea diversi invitati, dintre cei mai cunoscuti fotografi din Romania, care va vor spune din secretele lor.