L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Drumetie de primavara in Muntii Baiului

Pret de la
  170,00 Lei
14.04.2024 - 14.04.2024 ( 1 zile)
Tip excursie
  Relaxare
Dificultate
Usor
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
Perioada nu este conform planurilor tale?
Daca planurile tale nu coincid cu 14 aprile 2024, avem si alte date disponibile pentru aceasta oferta:
26.05.2024 - 26.05.2024
sau
Continua cu aceasta perioada!
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Iti propunem o noua excursie de primavara in Muntii Baiului pe un traseu mai putin circulat, unde peisajele dementiale si linistea domnesc. Planul nostru? Mergem in vizita la Doamnele... Care Doamne? Varful Doamnele Tituleni -1395 m. Ne relaxam departe de agitatia din oras, de sus vedem pana departe crestele semete ale Bucegilor, ne bucuram de floricele colorate si respiram aer curat de munte.

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne trezim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim, atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Vom porni pe traseu de la Posada, prima noastra oprire fiind Refugiul Florei, ne minunam de frumusetea peisajelor, de brazii inzapeziti, parca pudrati cu zahar, de aerul proaspat de munte si incepem seria pozelor instagramabile.

Dupa aproximativ 1 ora de mers ajungem la Varful Doamnele Tituleni. Aici facem pauza de masa, ne incalzim cu un ceai cald, facem o multitudine de poze si admiram de sus imaginea splendida a muntilor Bucegi. Dupa bine meritata pauza ne intoarcem pe acelasi traseu.

La retur, cine doreste poate vizita Muzeul Cinegetic Posada.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.


Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen 
Ce nu include pachetul?
  • Cheltuielile personale
  • Mesele nespecificatee in pachetul turistic
  • Transportul cu microbuzul(se bifeaza la rezervare) + 135 de lei/persoana

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Baiului": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Perioade disponibile si preturi

Descriere Pret Zile Perioada
Excursie: Veselie pe poteci de munte in Muntii Baiului 170,00 Lei
Pe persoana
1
Zile
26.05.2024-26.05.2024
Vezi oferta

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Baiului

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”