L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie munte: Cascada Obarsia Ialomitei si aventuri tomnatice pe Varful Omu

Pret de la
  170,00 Lei
14.10.2023 - 14.10.2023 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Mediu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
Perioada nu este conform planurilor tale?
Daca planurile tale nu coincid cu 14 octombrie, avem si alte date disponibile pentru aceasta oferta:
17.08.2024 - 17.08.2024
sau
Continua cu aceasta perioada!
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Toamna aceasta ne relaxam pe poteci de Bucegi! Iti propunem un traseu nou, cu sunet lin de cascade, vederi impresionante si Varful Omu- cel mai inalt varf al muntilor Bucegi, peste 2500 de metri. Cu zambetul la purtator ne regasim in racoarea muntilor, ne bucuram de aer curat si de un traseu de dificultate medie, perfect pentru o zi relaxanta petrecuta in natura. De sus, vezi pana departe, Fagarasii si Piatra Craiului ne rasfata cu peisaje impresionate, asa cum ne-am obisnuit. Toamna pe munte, uitam grijile marunte.

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne intalnim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul. Ne cunoastem si plecam spre destinatie. Stim ca nu poti rezista tentatiei asa ca fa rezervarea pana nu se ocupa toate locurile.

Pornim in traseu de la telecabina Pestera, entuziazmati si cu gandul la senzatia de libertate din varf. Traseul ne poarta prin Valea Obarsiei, mult verde, zumzet de albinute si un grup de oameni cu dor de munte, ajung la Cascada Obârșia Ialomiței. Ei bine, o pozam, o admiram si ne continuam traseul spre

Curmătura Văii Cerbului. Doar cateva momente te mai despart de varf. Cu determinare, si multa sete de aventura ajungem la peste 2500 de metri, pe Varful Omu. Indiferent de sezon, panorama din varf este uimitoare! Esti pe cel mai inalt varf al Muntilor Bucegi. Ai reusit, iar privelistea merita tot efortul depus.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transportul cu microbuzul(se bifeaza la rezervare) + 155 de lei/persoana
  • Cheltuielile personale
  • Mesele nespecificate

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Vibe-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Muntii Bucegi": RO32INGB0000999910685661 ING Bank

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Perioade disponibile si preturi

Descriere Pret Zile Perioada
Excursie munte: Cascada Obarsia Ialomitei si aventuri la +2500 m, Varful Omu 180,00 Lei
Pe persoana
1
Zile
17.08.2024-17.08.2024
Vezi oferta

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Bucegi

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”