In cautarea primaverii la poalele Pietrei Craiului

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

19 mai 2018

Unde?

Piatra Craiului

Cat?

120,00 lei

Locuri disponibile

0

Va propunem o excursie de o zi la munte, la poalele Pietrei Craiului. Plimbarea va incepe la Fantana lui Botorog si ne va purta pe rand prin Cheile Zarnestilor si Cheile Pisicii, va merge pe la poalele Grindului si in cele din urma ne va cobora in Satul Pestera la Casa Folea. Aici bem un ceai fierbinte sau un vin fiert, ne potoilim foamea si ne intoarcem la Fantana lui Botorog pentru a ne imbarca in Autocarul Bucuriei. 

Traseul pe munte are o lungime de aproximativ 6 ore si o diferenta de nivel de aproximativ 600 metri. Excursia este destinata iubitorilor de natura, celor indragostiti de Piatra Craiului si fotografilor amatori – pentru ca ascunde imagini mininunate asupra muntilor inconjuratori.

Dac─â ╚Ťi-am trezit curiozitatea, te a╚Ötept─âm s─â vii al─âturi de noi! Promitem ca excursia nu te va dezamagi.

Ne întâlnim de diminea╚Ť─â la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Pia╚Ťa Unirii. Ne îmbarc─âm în autocarul bucuriei ╚Öi pornim spre Zarnesti. Aici vom lasa autocarul la Cabana Gura Raului si vom incepe plimbarea pe munte. Traseul pe care il vom urma este: Fantana lui Botorog - Cheile Zarnestilor – Cheile Pisicii – Padurea Inalta – La Table  - Saua Joaca – Casa Folea – Fantana lui Botorog.  Traseul este in circuit dar ceea ce il face foarte interesant sunt formele de relief variate pe care le traverseaza:

  • 2 randuri de chei cu pereti racorosi: Cheile Zarnestilor si Cheile Pisicii;
  • Poieni cu branduse: Poiana Vladusca;
  • Saua Joaca cu priveliste spectaculoase asupra Pietrei Craiului;
  • Dealuri, case, culmi, munti in departare: Satul Pestera.

Dupa asa o minunatie de traseu, cu greu ne putem hotara care priveliste a fost cea mai frumoasa.

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geac─â impermeabil─â

- pantaloni de trekking

- crem─â cu factor de protec╚Ťie UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tur─â 25-30l

- lantern─â frontal─â

- paraz─âpezi

- be╚Ťe trekking (op╚Ťional)

- bidon ap─â

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful expedi╚Ťiei include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toat─â durata traseului

 

Tariful nu include:

- mesele nespecificate

- cheltuielile personale

- loc preferential in autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "primavara in Crai": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 10 mai . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 11 mai. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Marius Marcu
Marius este al─âturi de Oxigen de aproape 5 ani, experien╚Ť─â ce i-a schimbat radical via╚Ťa! Fire sociabil─â ╚Öi energic─â, iube╚Öte muntele ╚Öi natura. Un om de ├«ncredere pe care te po╚Ťi baza, Marius este expertul nostru ├«n prim ajutor, fiind ├«ntotdeauna ├«n alert─â ╚Öi atent la fiecare pas pe care ├«l facem.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoan─â cu z├ómbetul pe buze permanent, pus─â pe ╚Öotii ╚Öi bancuri, dar de ├«ncredere ╚Öi de baz─â ├«n orice situa╚Ťie dificil─â
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pa╚Öii au purtat-o p├ón─â acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud ╚Öi Europa.┬á Este omul pe care ├«l vrei l├óng─â tine indiferent de destina╚Ťie. Veselia ei, camaraderia, sim╚Ťul organizatoric ╚Öi st─âp├ónirea de sine sunt doar c├óteva dintre calit─â╚Ťile ei.┬á
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.