L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie Varful Moldoveanu: Acoperisul Romaniei

Pret de la
  250,00 Lei
01.10.2023 - 01.10.2023 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Greu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

In weekend ne vom lasa vrajiti de toamna in Muntii Fagaras.

Toamna asta te ducem pe Varful Moldoveanu. Un traseu spectaculos, unic, deloc usor, cu urcurs sustinut, uneori interminabil, cu o diferenta mare de nivel si peisaje care merita fiecare efort! 

Ne bucuram de culorile, si de un traseu solicitant de aproximativ 10 ore, iar efortul ne va fi rasplatit de perspectiva spectaculoasa a obiectivelor noastre:  Valea Rea, Iezerul Tringhiular, Vistea Mare si creasta principala a Fagarasului.

Moldoveanu nu este pentru cei care abia si-au pus bocancii in picioare, dar, cu siguranta, este un varf pe care multi ne dorim sa ajungem.

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

Ne trezim dimineata, foarte de dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul.

Traseul de astazi se va desfasura in circuit. Este un traseu solicitant de aproximativ 10 ore. Vom urca aproximativ 1200 m diferenta de nivel, iar efortul ne va fi rasplatit de perspectiva spectaculoasa a obiectivelor noastre:  Valea Rea, Iezerul Tringhiular, Vistea Mare si creasta principala a Fagarasului. 

Incepem urcarea, incet, traversam cateva poieni si apoi tot urcam si urcam, facem pauze scurte si nici nu ne vom da seama cand ajungem pe cel mai inalt varf al Romaniei. Ne mandrim, tare, facem multe poze, deoarece vrem amintirea perfecta.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti intre orele 22:00-00:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Transportul cu microbuzul(se bifeaza la rezervare) + 230 de lei/persoana
  • Mesele nespecificate in pachetul turistic
  • Cheltuieli personale

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Varful Moldoveanu": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Fagaras

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”