Plimbare de iarna la Cabana Malaiesti

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

10-11 februarie 2018

Unde?

Plimbare de iarna la Cabana Malaiesti

Cat?

220,00 lei

Locuri disponibile

0

Putina lume stie ca prima expeditie Oxigen a fost chiar la Cabana Malaiesti. Pe atunci eram emotionati si visatori si ne doream sa ajungem pe cat mai multe trasee montane. Desi anii au trecut, pofta de munte, natura si Oxigen nu s-a diminuat iar Cabana Malaiesti a ramas unul dintre locurile de suflet ale Oxigenului. Prin urmare va invitam pe toti in weekend-ul 10-11 februarie pe potecile Bucegilor!

Vom pleca la 6:00 din Piața Unirii din București. Odată ce ajungem in Rasnov, incepem să urcăm spre Cabana Mălăiești urmand drumul forestier spre Uzina Electrica care trece prin Valea Ghimbavului apoi catre Valea Glajeriei si Valea Malaiesti. Urcarea prin padure este domoala si usor accesibila pana la a doua jumatate, pe malul drept al Vaii unde urcusul sustinut devine putin mai solicitant. Dar nu va faceti griji. Avem toata ziua la dispozitie ca sa ajungem la cabana.

Ne trezim devreme, la 8:00, si ne minunam de muntii frumosi ce ne inconjoara. Caldarea Malaiesti dezvaluie cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee din Bucegi. Ne vom intoarce, urmand traseul ce duce spre Cabana Diham – Pichetul Rosu – Busteni. La cabana Malaiesti, e cald bine si frumos, dar ca la toate cabanele situate in creierii muntilor nu exista toalete in cabana – ci afara.

Echipament necesar:

- Bocanci (obligatoriu)

- Rucsac de tura (obligatoriu)

- Geaca de iarna (obligatoriu)

- Bete de trekking (optional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Cazarea  (+mic dejun);
- Transport cu autocarul ( Bucuresti – Rasnov - Busteni - Bucuresti );
- Ghidaj

Nu sunt incluse: mesele nespecificate in pachet şi celelalte cheltuieli personale.

Nu uitati - Cabana Malaiesti nu are toaleta in cabana, iar cazarea se face in camere de 6/8/12 persoane. 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Malaiesti": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 10 ianuarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 15 ianuarie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.

Nu uitati - Cabana Malaiesti nu are toaleta in cabana, iar cazarea se face in camere de 6/8/12 persoane.