L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!

Excursie munte: Aventura pe Varful Iezerul Mare

Pret de la
  170,00 Lei
30.09.2023 - 30.09.2023 ( 1 zile)
Tip excursie
  Aventura
Dificultate
Greu
Sau contacteaza-ne +40 371 235 840
OFERTA
WISHLIST
CONTACT
SUNA

Dorul de duca ne cheama, ca de fiecare data, pe munte. Mergem din nou in Iezer, tocmai spre Varful Iezerul Mare. Distractia si voia buna vor fi la ele acasa si ne vor insoti printre munti.

O fuga din oras este mereu  binevenita. Hai cu noi intr-o excursie de o zi spre Varful Iezerul Mare, te vei energiza suficient pentru inca o saptamana in aglomeratia urbana!

Sau contacteaza-ne +40 371 235 840

Itinerariu

Ziua 1 +

*Ne intalnim dimineata, te vom anunta pe e-mail unde si la ce ora ne intalnim atat daca plecam impreuna din Bucuresti sau daca ne intalnim la locul de unde incepe traseul. Ne cunoastem si plecam spre destinatie. Stim ca nu poti rezista tentatiei asa ca fa rezervarea pana nu se ocupa toate locurile.

**Daca vrei sa vii cu transportul personal - ne vedem direct la intrarea in traseu. Bifeaza asta la rezervare si vei primi pe email toate informatiile. 

Cu rucsacii in spate vom porni pe traseul nostru spre Varful Iezerul Mare.

Pasii ne vor purta pe poteci largi.  Vom urma "traseul Jepilor" pe Valea Batrana pana la Refugiul si Lacul Glaciar Iezer. Cei care au nevoie de pauza, ne vor astepta aici. Pe cei vrednici ii vom lua sus, vom trece de Crucea Ateneului si in mai putin de 30 de minute vom ajunge pe Varful Iezerul Mare. Privelistile la peste 2400 m sunt generoase. Avem in fata noastra o comoara ascunsa a Muntilor Carpati in care putini sunt cei care se incumeta sa urce. Dupa o binemeritata pauza de odihna, masa si poze, incarcati de frumusetea si salbaticia muntilor, ne vom intoarce la Cabana Voina.

 Traseul se adreseaza celor cu chef de duca si conditie fizica buna. Vom avea aproximativ 9 ore de mers pe munte - pentru cei ce vor urca sus pe varful Iezer, sau 8 ore pentru cei ce se vor opri la Refugiul si Lacul Iezer.

Seara ne gaseste in Microbuzul Oxigen, poate putin obositi, dar cu cu fotografii spectaculoase si noi #ExperienteCareDauDependenta.

In functie si de aglometatie estimam ca vom ajunge in Bucuresti pana la ora 21:00.

Ce este inclus

Ce include pachetul?
  • Participarea la Programul Oxigen
Ce nu include pachetul?
  • Mesele nespecificate în pachetul turistic;
  • Cheltuielile personale
  • Transportul, se bifeaza la rezervare: 135 lei/persoana

Termene de plata

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Vibe-pe Str. Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Sector 2, Bucuresti. va rugam sa aveti in vedere ca acceptam bancnote cu valoare de pana la 100 euro.
  • cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Iezerul Mare": RO32INGB0000999910685661 ING Bank

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: CURS VALUTAR ING.

In momentul in care dati click pe linkul de mai sus sunt 2 taburi: Curs DEDICAT si Curs STANDARD. Va rugam sa dati click pe Curs STANDARD pentru a vedea cursul folosit pentru tranzactii Online.

Informatii precontractuale

Informatiile precontractuale sunt informatii furnizate de catre Oxigen Tour cu privire la excursia / vacanta curenta, inainte de incheierea unui contract comercial. Acestea sunt concepute pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza, in legatura cu achizitionarea pachetului pe care il punem la dispozitie. Informatiile detaliate cu privire la excursia / vacanta curenta, pe puteti gasi aici.

Good to know

Tot mai ai nevoie de inspiratie?

Avem o gama larga de destinatii si experiente disponibile pentru tine!

Afla mai mult despre vacantele noastre, concepute special pentru tine in Iezer-Papusa

Esti interesat de aceasta excursie?

Contacteaza-ne la 0371 235 840

Descarca programul
Aboneaza-te la newsletterul Oxigen si descarca programul excursiei. Astfel, vei fi la curent cu toate ofertele noaste, impreuna ne construim amintiri.
Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”