Nebun de roz pe Varful Gropsoarele

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

23 iunie 2018

Unde?

Vârful Gropșoarele

Cat?

120,00 lei

Locuri disponibile

2

Lasa Bucurestiul, lasa lenevitul acasa, fa-ti rucsacul si pleaca la munte! Plimba-te printr-o padure verde, urca pe un munte, vezi peisaje incredibile, bea apa dintr-un rau, cunoaste, invata, simte, traieste!

La ce ne referim?

Sinfonia culorilor, roz si verde cat vezi cu ochii. Propunem o excursie de o zi in Ciucas traversand la pas Muntele Rosu, Varful Gropsoarele si Varful Zaganu. Obiectivul excursiei: spectacolul culorilor si al florilor de munte. Vedeta zilei: bujorul de munte – rhododendron pentru muntomani sau smardarul.  

Muntii fac spectacol  si noi suntem acolo sa-l vedem. Hai cu Oxigen in Ciucas!

Ora 6.00 ne gaseste in Autocarul Bucuriei pregatiti de drum. Vom urma ruta: Bucuresti – Cheia – Muntele Rosu, iar de aici cu rucsacii in spate vom incepe aventura.

Rhododendronul, smardarul sau bujorul de munte face un covor rosu de ti-e mai mare mila sa il calci. Iar norocul face sa fim in Ciucas in plin sezon al florilor.  Masivul Muntele Rosu isi atrage numele de la spectacolul de culori pe care il ofera natura la sfarsitul lunii iunie. Vom avea parte de un traseu in circuit de aproximativ 13km cu o durata de 6-7 ore.

Poteca ne va urca pe rand pe rand pe Vf. Muntele Rosu (1766m), Vf. Zăganu (1817 m) si Vf. Gropşoarele (1883 m), trecand prin aria protejata numita “Zona cu rhododendron din Muntii Ciucas”. Privim, facem fotografii, ne minunam, lasam natura neatinsa si plecam spre casa incarcati cu o doza mare de Oxigen.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Gropsoarele": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 10 mai . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 9 iunie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 25-30l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful expediției include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toată durata traseului

 

Tariful nu include:

- mesele nespecificate

- cheltuielile personale

- loc preferential in autocar - 10 euro

Radu Ghiorma
Radu G. este o persoană dedicată și serioasă. Îi place să ofere siguranță turiștilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus să împărtășească tainele muntelui cu ceilalți, și face acest lucru cu plăcere. În același timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce și-o asumă pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu să ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.