Bulgareala la Diham

Trekking

Cand?

27 ianuarie 2018

Unde?

Bulgareala la Diham

Cat?

120,00 lei

Locuri disponibile

0

E frig afara, e zapada pe munte, si ne e dor de o zi petrecuta in natura. Va propunem o tura  autentica, cu peisaje de vis, multa zapada aer curat si veselie.

Ne vedem sambata dimineata la ora 06.00 la Hotel Horoscop, si ne indreptam spre Valea Prahovei.

Traseul porneste din Busteni  si continua intr-o alternanta de portiuni netede si pante mai accentuate pana la Diham. Aici: bulgareala, ceai fierbinte si vin fiert!

Traseul de retur este in circuit si cobora spre Predeal unde vom fi preluati de autocar.

Echipament necesar:

- Bocanci

- Geaca de iarna

- Pantaloni de trekking

- Parazapezi

- Bete de trekking (optional)

- Manusi

- Frontala

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

In functie de numarul de turisti insrisi in cadrul acestei excursii, transportul se va realiza cu trenul sau cu autocarul.

Costul acestei expedi╚Ťii este:

- 120 lei  si include : transport cu autocar/tren, ghid;

Nu sunt incluse: mesele ┼či alte cheltuieli personale.

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 15 ianuarie 2018.  Turistii care se inscriu in cadrul acestei excursii si platesc avansul, sunt deacord  cu Contractul cadru al Agen╚Ťiei de Turism Oxigen.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul 
www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Diham ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. 
https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Marius Marcu
Marius este al─âturi de Oxigen de aproape 5 ani, experien╚Ť─â ce i-a schimbat radical via╚Ťa! Fire sociabil─â ╚Öi energic─â, iube╚Öte muntele ╚Öi natura. Un om de ├«ncredere pe care te po╚Ťi baza, Marius este expertul nostru ├«n prim ajutor, fiind ├«ntotdeauna ├«n alert─â ╚Öi atent la fiecare pas pe care ├«l facem.
Citeste mai mult
Radu Ghiorma
Radu G. este o persoan─â dedicat─â ╚Öi serioas─â. ├Äi place s─â ofere siguran╚Ť─â turi╚Ötilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â tainele muntelui cu ceilal╚Ťi, ╚Öi face acest lucru cu pl─âcere. ├Än acela╚Öi timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce ╚Öi-o asum─â pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu s─â ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Razvan David
O persoan─â cu z├ómbetul pe buze permanent, pus─â pe ╚Öotii ╚Öi bancuri, dar de ├«ncredere ╚Öi de baz─â ├«n orice situa╚Ťie dificil─â
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.