Caminito del Rey, Sierra Nevada, Sevilia și Gibraltarul 2019 | OxigenTour

Caminito del Rey, Sierra Nevada, Sevilia și Gibraltarul 2019

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

29 aprilie-06 mai 2019

Unde?

Costa del Sol

Cat?

490,00€

Locuri disponibile

0

Ne-am propus sa prindem vacanta de Paste si de 1 Mai in cea mai insorita parte a Europei – pe Costa del Sol, sa urcam pe cel mai inalt varf al Spaniei continentale – varful Mulhacen (3479m) in muntii Sierra Nevada, sa luam la pas drumul Regelui – Caminito del Rey, sa urcam Treptele Mediteraneene pana in varful stancii Gibraltarului si sa petrecem pe strazile Seviliei – unul dintre cele mai frumoase orase din lume! Da, organizam o aventura in Spania, iar tu esti invitatul nostru de onoare.

8 zile, aproape 1000 de km, trei trasee renumite si peisaje superbe, toate ne asteapta in circuitul din luna aprilie. Asa cum te-am obisnuit, confortul este pe primul loc. Vom avea masini inchiriate pentru a ne plimba dintr-o parte in alta.

Avem multe trasee prin natura si ne dorim sa ne bucuram de toate, prin urmare programul poate fi modificat in functie de vreme pentru a ne asigura succesul fiecarui obiectiv.

Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta la 0721.566.427 sau diana@oxigentour.ro.

Costa del Sol si sangria cu gheata

Decolam in jurul orei pranzului din Bucuresti spre Malaga pentru a ne bucura de soare si de Marea Mediterana. Ne cazam pe Costa del Sol si petrecem seara la malul marii, ascunzandu-ne sub umbreluta din paharul rece de sangria. Am putea petrece restul vacantei exact in acest mod, dar zilele urmatoare ne asteapta cu aventuri si locuri de poveste.

O zi pe drumul regelui – Caminito del Rey

Astazi ne propunem sa strabatem celebrul traseu Caminito del Rey – drumul Regelui. Traseul este spectaculos iar daca esti pasionat de fotografie este un loc pe care nu-l poti rata! Canionul, azuriul apei, inaltimile ametitoare, stancile...nu stim exact care dintre ele te vor impresiona mai repede. La iesirea din canion nu respiram usurati pentru ca ziua nu s-a terminat inca!  Ronda….venim!

Ronda - orasul din Andaluzia construit pe marginea prapastiei

Orasul Ronda trebuie luat la pas. Nu este mare, dar este fermecator. Suntem convinsi ca nu stiai de el cum suntem convinsi ca te va impresiona. Orasul taiat in doua de Canionul  El Tajo ne asteapta cu unul dintre cele mai fotografiate constructii din Spania – Podul Puente Nuevo. De fapt Ronda, este orasul podurilor – sunt in total 3, inalte cat toate zilele si separa canioane adanci care iti taie respiratia. Tot aici s-a nascut corida, iar preparatul renumit al Rondei este Rabo de Toro.

Sierra Nevada si noaptea la Refugiul Poqueira