Cea mai frumoasa cetate din Balcani

Trekking, City Break, Climbing, Relaxing

Cand?

05-06 mai 2018

Unde?

Belogradchik

Cat?

85,00€

Locuri disponibile

3

Cand se apropie vara, nu mai stim cum sa ne ascundem de caldura dogoritoare a soarelui si, de aceea, venim cu o soltuie: aventura! Dar nu oriunde. Facem circuit intre cea mai spectaculoasa cetate a Bulgariei, Belogradchik si fiordurile romanesti – Canalele Dunarii.

Distractia, muntele, adrenalina, bucuria de a calatori sunt la ele acasa, asa cum v-am obisnuit pana acum. Promitem ca distractia si voia buna vor fi actorii principali in vacanta Belogradchik si Canalele Dunarii.

Pe 5 mai, dimineata devreme la ora 6:00, ne urcam in Autocarul Bucuriei si pornim catre un loc ce ascunde o bijuterie istorica si turistica: Belogradchik. Este un fel de Meteora a Bulgariei din punct de vedere al reliefului. Daca iti plac povestile, peisajul te duce cu gandul la Game of ThronesDe la cel mai inalt punct al cetatii, in fata noastra se intinde o priveliste de neuitat spre Blacani. Urcam scari, ne strecuram printre stancile inalte de 600 metri, intram in atmosfera mistica pe care ne-o induce peisajul si ne simtim protagonistii unui episod din Game of Thrones.

Dupa ce ne despartim de cea mai faina cetate a Bulgariei, ne indreptam catre un spectacol de lumini. Nu, nu este afara, ci in subteran. Mergem in Pestera Venetsa, care este alcatuita in intregime din onyx. Iluminatul în culori feerice este asigurat de o instalație specială, achiziționată din fonduri europene. De aceea, este considerata una dintre cele mai frumoase pesteri bulgaresti. Ne lasam fascinati de jocul luminilor, iar apoi aventura continua cu un somn odihnitor in Vidin, Orasul Alb de la malul Dunarii.

A doua zi intampinam dimineata cu pofta de mers pe munte. Urmam cursul Dunarii si plecam spre Dubova unde vom face un traseu deosebit de spectaculos deasupra Dunarii: Cazanele Dunarii. In peisaj includem Dealul Ciucaru Mare si Dealul Ciucarul Mic. Locul iti aduce aminte de fiordurile norvegiene, insa, ce e si mai frumos de atat este ca sunt ale noastre, romanesti.

Peisajele sunt de vis, pentru ca doar aici “fierbe” cu adevarat frumusetea Dunarii. Natura isi dovedeste priceperea prin modul in care a contopit apa cu muntele. Iar noi vom fi partasi ai acestui spectacol.

Vom petrece momente de neuitat, iar distractia, veselia si voia buna sunt la ele acasa, ca de fiecare data.

Dupa ce facem uz de adrenalina, ne reintoarcem la Autocarul Bucuriei si pornim spre casa.

Tariful include:

  • Transport cu autocarul pe ruta Bucuresti – Belogradchik - Vidin - Cazanele Dunarii - Bucuresti;
  • Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel Hotel Dunav ***  si Hotel Neptul *** sau asemanator in Vidin;
  • Insotitor roman de grup de tot parcursul excursiei;

Tariful nu include:   Mesele si orice alte cheltuieli nespecificate in cadrul cheltuielilor incluse;

Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Urzeala Tronurilor": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 25 aprilie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 3 mai.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Plata serviciilor in lei trebuie facuta la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

 

Diana Țâmpu
Diana este o persoana cu o atenție înăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Excursia se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.