City Break de 1 decembrie la Atena

City Break, Relaxing

Cand?

29 noiembrie-03 decembrie 2017

Unde?

Atena

Cat?

250,00€

Locuri disponibile

0

Stim ca iubesti zilele libere, mai ales atunci cand sunt joi si vineri. Dar cine nu le iubeste? Anul acesta profita de zilele libere date de stat si hai cu noi la Atena. Te provocam sa faci parte dintr-o calatorie in timp intr-unul dintre cele mai vechi si frumoase orase ale Terrei. Vom vizita locul in care a luat nastere civilizatia antica: Acropole, cel mai important Oracol al lumii antice: la Delfi, si ne vom incanta ochii de minuni la tot pasul: Templul lui Poseidon, Templului Athenei Nike, Templul lui Zeus.

29 noiembrie (miercuri seara 20:00) – Ne intalnim plini de energie si cu gandul la aventura pe care o vom trai in mini-vacanta noastra si ne urcam in Autocarul Bucuriei cu destinatia Atena. Pe autocar avem liber la distractie - filme, muzica, povesti​

30 noiembrie – Sosim in Atena – capitala Greciei si locul de origine al Jocurilor Olimpice in jurul pranzului. Ne cazam si plecam la plimbare pe strazile orasului pentru ca Atena este un muzeu in aer liber. Primul obiectiv pe care il vom vizita astazi este Templul lui Zeus – cel mai mare templu al Greciei, construit cu marmura adusa din muntele Penteli. Ne pozam cu cele 15 coloane ramase iar cand se lasa seara alegem dintre nectarul Zeilor sau Souvlaki, Kleftiko, Tzatziki si alte bunatati care ne fac cu ochiul.

1 decembrie – Ne trezim dis de dimineata, luam micul dejun si pornim in vizita la zei. Pe drum ne oprim la cel mai important obiectiv istoric – Acropole, “Stanca Sacra” a Atenei. Parthenonul, Erechtheion si Templul Athenei Nike, Teatrul lui Dionysios vor fi rand pe rand locurile care ne vor transpune in istoria grandioasa a acestei metropole antice.

2 decembrie- Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale sau optional excursie la Delfi pentru vizitarea celui mai important Oracol al lumii Antice.  Situat pe versantul Muntelui Parnassus, Templul de la Delfi – inchinat zeului Apollo, era considerat de catre grecii antici centrul lumii. 

3 decembrie – Ne trezim dis de dimineata, ne savuram cafeaua si pornim spre casa cu amintirile care se vor derula iar si iar in mintea noastra. 

Cat costa toata distractia? 250 Euro

Tariful include:

-          Transport cu autocarul pe ruta Bucuresti – Atena si retur;

-          Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotel *** in Atena;

-          Insotitor roman de grup de tot parcursul excursiei;

-          Tur al orasului Atena.

Tariful nu include:

-          Excursie optionala Delphi: 40 euro (transport autocar pentru minim 20 persoane + intrare la muzeu);

-          Bilet intrare Acropole : 20 euro bilet intreg, 10 euro bilet redus (include intrarea la Acropole,  Ancient Agora, Museul Arheologic al lui Kerameikos, Situl arheologic al lui Lykeion, Museul  Agora, etc);

-          Mesele si orice alte cheltuieli nespecificate in cadrul cheltuielilor incluse;

Atentie! Programul sugerat de catre Ghidul Oxigen este optional iar participantii pot alege sa petreaca vacanta la Atena dupa propriul program.

Inscrierile se fac prin achitarea unui avans de 30% din costul excursiei pana la data de 10 noiembrie 2017. Costul total al pachetului Mini vacanta de 1 decembrie la Atena trebuie achitat pana pe data de 20 noiembrie 2017.

Prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic. Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

 

Diana ÈšĂąmpu
Diana este o persoana cu o atenție Ăźnăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, așa cum Ăźi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult

Excursia se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.