Bijuteriile medievale ale Bulgariei

City Break, Relaxing

Cand?

17 martie 2018

Unde?

Bijuteriile medievale ale Bulgariei

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

49

Ne dedicam o zi intreaga unui loc unde domnesc salbaticia si istoria. Pereti stancosi, numeroase biserici rupestre si chilii sapate de calugarii ce cauta linistea sufleteasca. Vom admira  ruinele cetatii Imparatului Rosu si vom lua pranzul in Razgrad. Aici, pasii ne vor purta printre comorile ce imprejmuiesc orasul la tot pasul: clădiri cu arhitectura ce dateaza din sec 19, muzee, moschee, mausolee, celebrul Turn cu Ceas. Lasa Bucurestiul si hai intr-o excursie de o zi prin Bulgaria medievala.

Ne vedem la ora 06.00 la Hotel Horoscop si pornim sa descoperim comorile medievale cu care Bulgaria se poate mandri.

Începem excursia cu Parcul Natural Rusenski Lom, care este o bijuterie a Bulgariei medievale, cu o minunatie de canion si o cetate ca un adevarat spectacol.   Ne plimbam prin parc, facem fotografii si ne relaxam.

De asemenea, vizităm Manastirea Ivanovo, o valoare culturala si istorica neegalata datorita picturilor murale  incarcate de motive antice - cariotide nude, capiteluri cu lei si masti. Nu este de mirare că face parte din lista bunurilor Patrimoniului UNESCO.

Următorul obiectiv este Cetatea Cherven – locul in care sunt ascunse fundațiile a 13 biserici, un palat și unul din cele două turnuri de apărare ale fortăreții.

Ultimul, dar nu cel din urmă, orașul Razgrad ne asteapta pentru a lua pranzul. Aici vizitam rezervația arheologică Abritus, pe al cărei teritoriu sunt conservate rămășițele orașului medieval.

După ce terminăm lecțiile de istorie aplicată, luăm o pauză binemeritată la prânz, ca mai apoi să ne intoarcem acasa relaxati, cu amintiri noi făurite printre ruinele Bulgariei Medievale.

Tariful acestei excursii include:
-transport cu autocarul pe traseul propus
-ghid insotitor pe tot parcursul traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale
-intrarile la obiectivele turistice;

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Bulgaria- medievala": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 februarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 2 februarie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuşeşte să facă cu succes legătura între marketing şi aventură, și în același timp ne temperează şi ne promovează valorile.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.

Rezerva

Oferte recent adaugate

Articole populare