Publicat la 2017-06-12 17:00:25

De ce ai alege o croazieră în Norvegia?

În primul rând vei rămâne uimit de peisajele care îţi taie răsuflarea, demne de National Geographic, de regiunile muntoase pline de vârfuri mărețe și platouri întinse.

Vei admira fiordurile incredibile care s-au format odată cu retragerea ghețarilor. Sunt unele dintre cele mai spectaculoase priveliști din lume, unde apele reci se întâlnesc cu uscatul…și cum altfel ai putea să admiri frumuseţea acestor peisaje care îți taie răsuflarea dacă nu din mijlocul lor, de pe un vas de croazieră, suficient.de mic, care poate pătrunde până în adâncurile acestor forme de relief.

croazieră este o experiență unică, care te va purta în locuri îndepărtate și greu accesibile, o experiență în care vei avea ocazia de a fi aproape de viața marină iar toate acestea vin la pachet cu o doză bună de relaxare și distractie. Dacă nu ai mai fost niciodată într-o croazieră, atunci această vacanță de vis trebuie să fie un must pe lista ta.

Vasul va naviga toată noaptea în timp ce tu te vei odihni și te vei relaxa sau te vei distra iar zorii zilei te vor surprinde de fiecare dată într-o nouă destinație. Vei atinge cel mai nordic punct al continentului, vei traversa al II-lea cel mai mare fiord din lume, sau îți vei face cel mai râvnit selfie la Cercul Polar de Nord. 
 

Oboseala de pe drum sau timpul pierdut cu împachetatul și despachetatul bagajelor nu vor mai fi o bătaie de cap pentru tine. Sună bine nu?

 

Vei atinge sentimentul unei nemărginiri copleșitoare când vei privi incredibila Auroră Boreală, cel mai formidabil spectacol al naturii, nordul Norvegiei fiind  tărâmul fascinantelor aurore boreale. Ceea ce face fenomenul și mai spectaculos este faptul că vei fi pe apă. Lumina aurorei se va reflecta în apă, și va fi o muză perfectă pentru fotografi.

Încă un motiv pentru care îți propunem această croazieră este socializarea cu persoane din toata lumea și de toate vârstele, pe care le vei putea întalni în diferitele activități de pe vas sau la cină. Iar nu în ultimul rând vei respira un aer proaspăt și oxigenat, pentru că nu vei pleca singur ci însoțit de gașca Oxigen.

Aşadar îţi propunem ceva WOW, ceva nou, ceva ce îţi doreşti, dar poate nu ai avut echipa potrivită pentru a pleca la drum.

Şi pentru că suntem Oxigen, atunci când plecăm în Norvegia nu ne limităm doar la croazieră, facem drumeţie până la Trolltunga. Cum ce e aia?!

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/OxigenTour/ și pe site-ul Oxigen: www.oxigentour.ro pentru mai multe informații. Revenim în curand cu mai multe detalii privind data exactă a aventurii din Norvegia.