Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Ziua ta de naștere merită o experiență unică în fiecare an


Publicat la 2020-07-10 13:46:04

Credem ca zilele de naștere merită să fie unice - pentru a-ți aduce aminte de ele tot anul. Așa o să poți fi vesel aducându-ți aminte cu zâmbetul pe buze despre ziua ta. 

 Unul dintre prietenii noștri dragi ce gustă din plin excursiile alături de Oxigen este Eliana. Anul acesta este la a III- a zi de naștere pe care alege să și-o petreaca cu noi.

Anul acesta cand s-a înscris la circuitul verii în Croația  cu plecare din 18 iulie am și îndrăznit să intrebam "de ce Oxigen?". Ne știm, și ne știe, așa că ne-am permis. 

Ce ne-a răspuns Eliana e mai jos:

Aveam emoții în fiecare an în apropierea zilei mele de naștere. Ce voi face de ziua mea?. Am experimentat nopți de club, zile la mare, momente la piscină, seri la restaurant, până am dat peste cei de la Oxigen Tour care îmi colorează viața și ziua de naștere de 3 ani. E fain să învârți globul să alegi în ce colț de lume sărbătorești .

Dacă anul trecut de ziua mea am doborât un record personal în pivința drumețiilor, am zâmbit la 3500m pe Vârful Mulhacen, Spania, și mi-am demonstrat că pot face un traseu de 35 km ce a început la 3 dimineața angel, iar a doua zi am lenevit pe una din minunatele plaje din Malaga, anul acesta oxigenații au scos un pachet cu 2 locuri pe care le aveam în vizor chiar de anul trecut: Budapesta și Croația.

În turele lor uneori vin oameni pe care i-am mai întalnit în trecut, alteori mă bucur de plăcerea de a cunoaște "penajul" diferit al celo ce mă înconjoară. Oricum e minunat.

Ce poate fi mai frumos decât să te întorci dupa ziua ta cu prieteni noi, experiențe inedite și cu febră musculară la obraji de la atata ras. laughlaughlaugh .