Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-06-10 17:55:26

În toate zilele petrecute acasă ne-am permis să visăm și să ne facem planuri pentru călătoriile viitoare. Nu ne dăm bătuți până nu vom descoperi lumea toată. Știm că există mulți ca noi. Mulți care vor să guste lumea, să o simtă, să o descopere, să o înțeleagă.

Iar pentru toți cei ca noi care și-au făcut din călătorit un mod de a fi, atunci vești bune. Oxigen are câteva vacanțe special pregătite pentru tine în 2021. Începe să îți faci planuri pentru anul ce urmează și nu uita să treci pe lista ta o #experiențăcaredădependență.

Pentru cei mai aventurieri dintre voi, care îndrăznesc să viseze să plece la capătul pământului, atunci propunem un Circuit în Patagonia și Țara de Foc: Argentina și Chile. Propunem o vacanță de început de 2021 de 20 de zile. Plecăm în explorarea celor mai frumoase colțuri ale lumii și ne asigurăm că amintirile sunt cel puțin de neuitat. Fie că este vorba de hiking pe vestitul ghețar Perito Moreno, fie că vorbim despre o plimbare cu barca sub cascadele Iguazu din Argentina, sau ajungem la capătul lumii în Ushuaia, ne vom asigura să facem din această vacanță, aventura vieții tale.

                                         

O destinație exotică, în care poți îmbina statul la soare în decoruri de Caraibe cu explorarea unei țări ce îți amintește de vremurile de demult. Ai ghicit? E vorba de Cuba. Plecăm timp de 14