Best Deals

Publicat la 2020-04-17 15:48:15

Salutare,

Traseul de azi este plin de aventură, este un traseu foarte greu, tehnic, cu zone late nici cât laptopul tău. Dacă este prima dată când ești aici, bine ai veni. Ca să fii la curent cu noile călătorii virtuale și nu numai apasă subscribe. Dar ce tot vorbesc? Creasta sudică a Pietrei Craiului ne așteaptă. Să-i dăm drumul!

Montaj video: Andrei Miron Mancaș.

O aventură nebună ce a fost drumeția. Ne-am aflat la peste 2000 de m și am avut hăul în stânga și în dreapta. Ne-am întâlnit cu animale sălbatice: urs, capre negre, căprioare cât și cu turna de oi ai cărei apărători, câinii ne-au încercuit și pus la punct într-o clipită.

Bine ai revenit din drumeție! Voi începe cu un disclaimer. Pe munte te poți întâlni cu diferite situații precum ai văzut tocmai de aceea te îndrum, precum in clipul anterior să mergi alături de oameni cu experiență care știu cum să reacționeze și ce să facă. De altfel informează-te dinainte despre ei cât și despre traseu.

Traseu acesta începe la cabana Brusturet de unde urmăm crucea galbenă către poiana și stâna Grind. Vom merge pe un drum forestier lunguț până vom ajunge la stână. Îți recomand să ai suficientă apă la tine pentru că nu vom avea izvor pe acest traseu. Din poiană vom urma banda albastră și roșie până pe vârful Piscul Baciului – La Om. Aici începe un urcuș susținut de 30 de minute până la refugiul Grind I. Refugiul l-am găsit mereu într-o stare bună, curat. Sper că așa îl vei găsi ți tu dacă vei t