Best Deals

Publicat la 2020-03-12 18:51:56

  Am reușit! Am supraviețuit cu brio orelor petrecute în avion și acum respirăm aerul capitalei argentiniene. Ne place agitația, ne plac culorile, oamenii care vorbesc cu rapiditate o spaniolă ce parcă seamănă cu ceva ce auzim în telenovele. Ne place să știm că suntem pe alt continent și că am lăsat acasă griji și alte probleme.

Seara, propunem ceva ne demonstrează că pasiunea poate fi exprimată în multe feluri: cuvinte, gesturi, muzică. Dar mergem într-un loc care-ți va pune sângele în mișcare doar uitându-te și savurând... spectacolul de tango. Tangoul este unul dintre cele mai cunoscute stiluri de dans din întreaga lume și născut în Buenos Aires în secolul al XVIII-lea. Mișcările dansatorilor sunt precise, calculate. Corpurile trăiesc și simt muzica,  se unduiesc precum apa, privirile povestesc mai multe decât ar fi capabile cuvintele.

Simți ceva ce vine dincolo de ceea ce vezi. Dansatorii sunt pionii unei energii care cuprinde întregul public. Poate atunci realizezi că mișcarea e viață, iar atunci când capătă forme, devine spectacol și magie. Tangoul este vitalitate, precizie, sincron, efort, pași rapizi, gesturi ferme, dar senzuale, fără a fi vulgare. De pe scaun, simți că și trupul tău ar țâșni și s-ar alătura spectacolului.

  • Locație: Teatrul Tango Porteno.
  • Costul investiției: 27 euro
  • În preț NU sunt încluse masa și băutura.
  • NU este