Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-05-14 12:57:07

V-am promis că #ExperiențeleVorREZISTA, de aceea Oxigen Tour susține turismul românesc în natură – pentru că aici suntem cel mai în siguranță. Așa că hai să explorăm rând pe rând regiunile țării noastre și sa ne bucurăm de tot ce are natura mai frumos de oferit, pentru că tare ne-a lipsit în această perioadă.

Noi la Oxigen am gândit în această perioadă pachete care să se potrivească acestei noi normalități pe care o vom îmbrățișa cu toții în câteva zile. Grupurile mari devin acum grupuri mici și siguranța va fi pe primul plan în toate turele noastre. Ne facem planuri, dar nu uităm să  ținem cont de toate regulile impuse de autorități. Dacă vrei și tu să știi mai multe despre toate măsurile legate de #DrumețieDupăPandemie te invităm să citești recomandările noastre aici.

Pentru că facem parte din comunitatea montană, îți vom spune că mersul pe munte este o activitate ce creează dependență. Poate că nu faci parte din comunitatea montană, dar după mai bine de două luni de izolare, te-ai gândit că acum mai mult ca oricând este momentul să încerci ceva nou pentru prima dată.

Echipa Oxigen propune câteva trasee relaxante, ușoare numai bune pentru a te dezmorți din cele două luni petrecute acasă, dar și pentru începători. Așa că să începem cu relaxare!

Primul traseu pe care îl propunem este unul care explorează o zonă mai puțin cunoscută a Ținutului Secuiesc - Cheile Vârghișului. Și pentru că tot suntem în zonă am inclus pe listă și Lacul Sfânta Ana și Tinovul Mohoș. Puțini știu că masivul Ciomatu Mare are două cratere vulcanice: într-unul s-a format Lacul Sfânta Ana (singurul lac vulcanic din România), iar în celălalt s-a format acest tinov.

                                                           

                &