Best Deals

Publicat la 2020-03-12 14:32:51

Suntem în Argentina și nu știm unde să ne îndreptăm pașii mai repede și către ce să rotim privirea să suprindem cât mai multe. Argentina e un cumul de emoții, de culori, de sunete, de energii de tot felul. Poate să nu fie suficient de liniștită pentru unii, suficient de pitorească pentru alții, suficient de... de... pentru nimeni.

Dar, dacă știi unde și ce să cauți, Argentina e suficient pentru toată lumea, din toate punctele de vedere. Pentru noi, are tot verdele de care avem nevoie. Iar cele care nu pot fi ratate, sunt Cascadele Iguazu sau cele care au făcut-o pe Eleanor Roosevelt să exclame „Săraca Niagara!”. Întinderi mari de șuvițe sălbatice de apă care se revarsă din toate părțile. Cam așa putem descrie sumar cascadele ce transforma Niagara în diminutiv.

Și nu vrem să ne limităm să le vedem de pe margine, așa că-ți propunem o experiență de neratat. Sau o poți rata, dar nu te putem asigura că poți trăi cu regretul. Plimbare cu barca sub Iguazu. Poți închide ochii și deja auzi vâjâitul căderilor de apă. Simțim deja umiditatea. Stropii îți strică coafura, dar asta este ultima ta grijă. Adrenalina pulsează în vene. Te ții cu mâna strâns de barcă și simți puterea șuvoiului. Apoi barca se apropie atât de mult de cascade, că simți că se scufundă, dar e doar o senzație. Cârmaciul are mâini dibace și ne ferește de necazuri. Ești ud, dar nici că-ți mai pasă. Senzația pe care o trăiești e de la viață!

 

Informații utile