Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Vacanta in Grecia acolo unde se duc grecii in vacanta


Publicat la 2020-10-19 18:54:38

Voi credeti ca grecii merg in vacanta in Zakynthos si turcii in Antalya? Cand in tara ta mai sunt inca vreo 200 de insule necunoscute turismului in masa? Locuri in care nu te impiedici cu usurinta de milioane de turisti la fiecare taverna faimoasa, sau pe fiecare plaja celebra?

Si atunci unde merg grecii in vacanta? Acolo unde merge si Oxigen Tour in vacanta, pentru ca si noua ne place la nebunie vacanta in Grecia – retrasa, cocheta si autentica.

Si pentru ca se poate, am facut un top al destinatiilor noastre preferate din Grecia. Sunt insule mai putin cunoscute, insule de care poate nu au auzit niciodata, dar reprezinta locati sigure in care iti doresti cu siguranta sa te relaxezi in 2021.

Poros – micul colt de Rai din Saronice

         

O vezi de pe mare si nu te mai saturi: constructii albe cu acoperis de un portocaliu tipator, frumos amenajată in terase, astfel incat toate constructiile sa vada marea. Cand ajungi pe pamant te intrebi cine a pus temelia acestui mic colt de rai? O selectie fina de forme, culori si mirosuri te imbie la fiecare colt de strada. Poros e verde, pitoreasca, putin zgomotoasa si cu plaje mici la fiecare pas. Iar apa – asa cum banui deja: limpede si foarte sarata.

Pe seara recomandam sa bei ceva rece dupa ce ai fost nevoit sa le gusti pe toate (grilled octopus, vinete, tzatiki sau calamari) si sa admiri ambarcatiunile ce se leagana alene din toate colturile lumii. Care mai de care mai frumoasa.

Nafplio – prima capitala a Greciei moderne