Best Deals

Publicat la 2020-03-12 14:21:23

Căutăm experiențe care dau dependență în toate locurile în care mergem și ne asigurăm că amintirile sunt cel puțin de neuitat. Iar cel mai mult iubim aventura, adrenalina și hikingul în locurile care te scot din zona de confort.

În Argentina, există un ghețar faimos care nu numai că nu se topește, dar care se mărește de la an la an. Perito Moreno. Turiștilor oferă o priveliște scoasă din cărțile de geografie care prezintă zonele arctice. Noi, în schimb, venim cu o idee care ne ajută să descoperim ghețarul mult mai de aproape – hiking cu colțari pe ghețar.

Simte gheața de sub picioare. Nu te îngrijora, nu aluneci. Țintele se înfig cu putere și îți mențin bine echilibrul. Mai avem nevoie de o sanie trasă de câini haski și tabolul este complet. La început, e posibil să te încerce o senzație de teamă, dar imediat te obișnuiești cu noul „mers”. Gândește-te că ești un Spiderman al gheții. Poate dacă ar exista colțari și pentru mâini, ne-am cățăra pe craterele de cleștar și l-am face tare mândri pe Spiderman.

Peisajul este unul polar, dar, cumva, îți poți închipui că ești pe Lună. O Lună care iubește aventura și tot ceea ce este legat de ea. Noi ne-am muta pe o astfel de planetă, dar ne mulțumim cu Terra, deocamdată. Are atâtea de oferit...