Best Deals
Excursiile weekendului Excursiile weekendului 20-21 August Vacante 2022

Publicat la 2020-04-01 11:42:07

Stim ca atunci cand stai in casa plictiseala vine repede repede. Si atunci ne gandim la metode sa vizitam virtual, si sa traim experiente virtuale.

Ce zici? Te incumeti sa urci cu noi pe Lhotse? Macar cu ochii?

Dupa o asa minunatie de munte, hai sa dam o raita prin muzee. Noroc ca tehnologia ne ajuta, pentru ca putem face o serie de vizita virtuale la muzeele din lumea larga.

  • British Museum din Londra

Acest muzeu fabulos situat în inima Londrei permite vizitatorilor virtuali să viziteze Marea Curte și să descopere piatra Rosetta antică și mumiile egiptene. De asemenea, puteți găsi sute de artefacte în turul virtual al muzeului. Linkul de vizitare e aici.

  • National Gallery of Art, Washington, D.C.

Acest faimos muzeu de artă american prezintă două exponate online prin intermediul Google. Prima este o expoziție de modă americană din 1740 până în 1895, incluzând multe redări de haine din epocile coloniale și revoluționare. Al doilea este o colecție de lucrări ale pictorului baroc olandez Johannes Vermeer. Linkul de vizitare e aici.

  • Musée d’Orsay, Paris

Puteți merge practic prin această galerie populară, care adăpostește zeci de lucrări faimoase ale artiștilor francezi care au lucrat și au trăit între 1848 și 1914. Aruncati o privire la lucrări de artă ale fabulosilor Monet, Cézanne și Gauguin. Linkul de vizitare e aici

  • National Museum of Modern and Contemporary Art, Seoul

Unul dintre muzeele populare din Coreea poate fi accesat din