Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-05-11 13:16:00
Oxigen Tour ia masuri pentru #DrumetieDupaPandemie, astfel incat sa poti calatori in siguranta.
 
La noi, primeaza pasiunea si siguranta . Sunteti obinsuiti deja cu asta, asa ca pastram obiceiul in continuare. Minte sanatoasa in corp sanatos- doar asa bucuram la maxim de tot ce are lumea mai frumos sa ne dezvaluie.
 
Ne adaptam in permanta. Alegem calitatea in schimbul cantitatii: grupurile mari devin grupuri mici, private. Dorul de duca si iubirea pentru aventura se vor manifesta la fel de puternic in ceea ce facem, insa siguranta voastra este pe primul loc, astfel ca luam o serie de masuri sa ne desfasuram activitatea in cel mai optim mod cu putinta.
 
 
Masuri de adaptare Oxigen in contextul Covid 19.
 

Green Tick Symbol - Abacus PlaygroundsGrupuri mici, private. Stim ca alta e distractia cand grupul este numeros, dar, pentru siguranta noastra, ne vom orienta la excursii de cateva persoane. Credeti-ne, distractia va fi in toi.

 

Green Tick Symbol - Abacus PlaygroundsFlexibilitate marita privind rezervarile pachetelor turistice. Stim ca incertitudinea este foarte mare acum, asa ca lucram la a adopta masuri noi de flexbilitate in achizitionarea pachetului turistic. Sa fie bine pentru toata lumea;

 
Masuri pentru siguranta turistilor Oxigen in contextul Covid 19